akut slamsugning logo

Tømning af sivebrønd

Private, erhverv og boligforeninger
– vi kommer med det samme

Døgnvagt til rensning og tømning af sivebrønd

Hvis du går rundt med en fyldt sivebrønd, der trænger til tømning, så er du kommet til det helt rette sted. Med over 26 års erfaring og et hav af tilfredse kunder, har vi alle kompetencerne til at hjælpe dig af med dit tilstoppede problem.

Du skal ikke selv begynde at kæmpe med rensning eller tømning af en stoppet sivebrønd, da det er både en besværlig og belastende opgave at få klaret. I stedet skal du bare kontakte os, og så sender vi en mand ud til dig døgnet rundt for at klare ærterne, så der igen er luft igennem, og du ikke skal tænke på det problem mere.

Vi ved, at tiden er knap, når du kontakter os, og derfor kommer vi i stort set alle tilfælde ud til dig på mindre end en halv time, fra du ringer til vores døgnvagt, og vi løser herefter din opgave til perfektion. Du behøver heller ikke at kigge på klokken inden da, da vores døgnvagt altid er åben, og du dermed når som helst kan få den hjælp, du har behov for.

Tømning af sivebrønd med over 26 års erfaring

Vi er enormt stolte af vores mere end 26 år i branchen, og vi ved, at al denne erfaring og alle disse veludførte opgaver har rustet os til også at kunne klare din opgave, uanset dens størrelse eller form. Dette begrænser sig heller ikke kun til tømning af sivebrønde, da vi kan lave alle former for kloakopgaver, og vi er vilde med nye udfordringer, som vi ikke har prøvet før.

Alle vores specialister er altid opdateret på branchens nyeste tendenser og har konstant det bedste grej på sig, når de kommer ud på din adresse for at løse en opgave. Du skal faktisk ikke gøre andet end at guide os derhen, hvor problemet er, og så vil vi klare sagen hurtigt og effektivt, så du ikke skal tænke på det bagefter, men i stedet kan slappe af med ro i maven og sjælen.

Ring til os i dag

Du kan når som helst ringe til os eller skrive en i formularen herunder og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vores personale skræddersyer altid alle tilbud, så de passer perfekt til din unikke situation, og vi svarer selvfølgelig på alle de spørgsmål, du måtte have til os.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 25 247 365 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer