akut slamsugning logo

Stoppet toilet
- Vi har døgnvagt

Ring efter slamsugeren når kloakken er stoppet
– vi kommer med det samme

Vi klarer dit stoppede toilet

Hjælp – hvad gør jeg? Vi har nok alle stået i en akut situation med et totalt stoppet toilet. Det opstår ofte om morgenen, når vi har allermest travlt, og hvor alle er på toiletbesøg indenfor samme tidsrum.

Så er gode råd dyre.

Sådan undgår du et stoppet toilet

Hos Akut Slamservice kan vi med sikker garanti få dit tilstoppede toilet til at fungere igen. Men prøv først, om du selv kan afhjælpe den tilstoppede prop i toilettet.

For heldigvis går det ofte over af sig selv igen, men det kan tage et par minutter, før vandet får opløst toiletpapiret og afløbet bliver frit igen. Så start med lidt tålmodighed.

Er toilettet stadig stoppet efter et stykke tid, så give det tilstoppede toilet et vandchok uden brug af svupper. Hæld varmt eller kogende vand i toilettet, og hvis vandet siver igennem, så er det et godt tegn. Du kan om nødvendigt hælde et par spande mere og skylle ud, hvis toilettets vandstand synker.

Tag svupperen i brug

Hvis varmt vand ikke virker, så find svupperen frem. Tag gummihandsker på og lad svupperen lukke fuldstændig for vand og luft og skabe undertryk i kummen. Ved at lave kraftige pumpebevægelser flere gange i træk burde proppen i toilettet løsne sig.

Står du stadig med et stoppet toilet?

Hvis står du stadig med et stoppet toilet efter brug af svupperen, så tag fat i vores døgnservice. Du kan tage kontakt til os døgnet rundt alle dage i året.

Det kan være nødvendigt at afmontere toilettet og rense afløbet under toilettet. Denne løsning er lidt mere besværlig, og vi anbefaler, at du her søger hjælp hos eksperter.

Tilstopningen kan også sidde i kloakrørene, og her har du brug for en kloakservice, som kan håndtere og løse problemet professionelt. Vi får hurtigt gang i et stoppet toilet og kører først når det hele spiller.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 22 960 960 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent