akut slamsugning logo

Stoppet afløb - vi tilbyder
effektiv kloakservice

Ring efter slamsugeren hvis du har et stoppet afløb
– vi kommer med det samme

Effektiv kloakservice ved stoppet afløb

De fleste af os har prøvet det. Et akut stoppet afløb på badeværelset eller i køkkenet. Når afløbet først er stoppet, så er der ikke så meget andet at gøre, end at komme i gang med at få det renset.

Vi afhjælper dit akutte problem

Hos Akut Slamsugsugning tilbyder vi professionel hjælp, når uheldet er ude, og du står med et stoppet afløb. Det er helt normalt, at afløb med tiden stopper til, og derfor kan vi rykke ud med ganske kort varsel – både for at afhjælpe et akut problem, men også for at forebygge, at dit afløb stopper til igen.

Rensning af et stoppet afløb

Hvis du står med et stoppet afløb, så kan du med fordel selv prøve, om du kan få gang i afløbet igen:

  • Prøv med en svupper. Når den skaber undertryk, kan det i mange tilfælde fjerne proppen.
  • Hæld en blanding af eddike, vand, natron eller bagepulver i det stoppede afløb. Lad det virke og skyl efter med rigeligt vand.
  • Undgå at bruge afløbsrens, kaustisk soda eller klorin. Det kan ætse dine rør og gøre dem utætte.


Hvis det ikke i løbet af kort tid at få hul igennem dit afløb, så har du brug for effektiv kloakservice.

Hvorfor stopper mine afløb til?

Det er typisk afløb på badeværelser eller i køkkener, der stopper til. Stoppet afløb fra bruser, badekar eller håndvaske på badeværelset skyldes ofte hårrester, shampoo, sæberester og andet skidt, der danner en prop og sætter sig fast. I et køkken stopper køkkenvaskens afløb oftest til på grund af fedt og andre madrester. Opvaskemaskinen og vaskemaskinen kan også være årsag til tilstoppede afløb.

Problemet bliver forstærket i tilfælde med ekstreme vejrfænomener, kraftigt nedbør og skybrud. Så kan der i løbet af meget kort tid opstå vand i kælderen og oversvømmelse i din bolig.

Forebyggelse og skybrudssikring

Vi kan hjælpe dig med at forebygge stoppede afløb uanset årsagen til tilstopningen.

Vi har ofte ekstra travlt efter et større skybrud, og derfor vil vi gerne forebygge ved at skybrudssikre din bolig. Løsningen kan være at etablere en regnvandsbrønd, en bundfældningstank, en tagnedløbsbrønd eller en højvandslukke. En højvandslukke hindrer vandet i at løbe baglæns gennem rørene og op gennem dine afløb. Der er mange muligheder – lad os se på din bolig og finde den rette løsning til dig.

Når svupperen ikke kan klare et stoppet afløb – Ring til Akut Slamsugning.

Du kan også selv forebygge

Det er almindeligt brug i din bolig, der er årsag til tilstopningen, men ved at ændre på nogle få vaner, kan du forebygge, at det bliver ved med at ske:

  • Forebyg tilstopning ved at engang imellem at hælde kogende vand ned i afløbene.
  • Undgå at hælde olie, margarine, fedt og kafferester direkte i afløbet.
  • Rens og spul dine afløb med jævne mellemrum.

Vi rykker ud i hele København og Nordsjælland

Vi kører ud til opgaver i København og Nordsjælland – både akut og planlagt. Kontakt os på telefon 22 960 960. Så er du sikker på at få kvalificeret kloakservice.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 22 960 960 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent