akut slamsugning logo

Serviceaftale
- Fast pris på kloakservice

Ring efter slamsugeren når kloakken er stoppet
– vi kommer med det samme

Få en serviceaftale med fast pris på kloakservice

Tegn en serviceaftale og minimér risikoen for akutte problemer og skader på kloak og afløb. Ved regelmæssigt at få foretaget serviceeftersyn behøver du ikke længere bekymre dig om pludselige skader, der kræver store og dyre reparationer. I stedet får du jævnligt tjekket kloakinstallationerne og taget hånd om eventuelle problemer, før de opstår.

En serviceaftale betyder tryghed

En serviceaftale handler om at forebygge frem for at reparere. Når vi kommer ud og udfører service hos dig, renser vi ikke bare installationerne, men sørger også for, at alt fungerer, som det skal. I vores faste aftaler indgår altid service på bl.a.:

  • Fedtudskillere og olieudskillerer
  • Sandfangsbrønde, vejbrønde, pumpebrønde og regnvandsbrønde
  • Faldstamme
  • Køkkenafløb
  • Afløb m.m.
  • Rensning af kloak – Serviceaftale på kloakservice
  • Aftaler til både private og erhverv


Hos Akut Slamsugning laver vi serviceaftaler til både private og erhverv. På den måde hjælper vi dig med at sikre kloaksystemerne uanset om det er til dit private hjem, kontoret, restauranten eller et helt fjerde sted.

Skræddersyede aftaler til hver enkelt kunde

For at give dig så god service som muligt, aftaler vi sammen rammerne for din serviceaftale. Alle kunder er forskellige, og derfor tager vi altid udgangspunkt i, hvordan lige præcis dine behov ser ud. Ring til os på telefon 22 960 960 og lad os tage en snak om, hvordan din aftale skal se ud og eksempelvis hvor ofte, vi skal udføre service for dig.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 22 960 960 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent