akut slamsugning logo

Få hjælp til kloakken
- Jul, nytår, påske, pinse m.m.

Ring efter slamsugeren når kloakken er stoppet
– vi kommer med det samme

Akut Slamsugning holder altid åbent 24 timer i døgnet

Vi yder kloakservice 24/7 til jul, nytår, påske, pinse og alle andre helligdage. Er afløbet eller toilettet stoppet til eller har du en tilstoppet kloak, så kan du få hjælp af os. Lige meget om det er juleaften, juledag, nytårsaften, nytårsdag, påskemorgen, pinsedag eller en anden helligdag, så kan du få foretaget kloakservice af os. 

Fået løst dit kloakproblem

Er afløbet eller toilettet stoppet til eller har du en tilstoppet kloak, så kan du få hjælp af os. Lige meget om det er juleaften, juledag, nytårsaften, nytårsdag, påskemorgen, pinsedag eller en anden helligdag, så kan du få foretaget kloakservice af os. 

Alle weekender inklusiv søndage døgnet rundt
Juleaften
1. juledag
2. juledag
Alle dage mellem jul og nytår
Nytårsaftensdag
Nytårsaften
Nytårsdag
Skærtorsdag
Langfredag
1. påskedag
2. påskedag
1. pinsedag
2. pinsedag
Kristi Himmelfartsdag
Store bededag
Grundlovsdag
1. maj
Døgnet rundt alle andre helligdage og andre dage.

Forholdsregler i forhold til Corona

Vi overholder myndigheders retningslinjer i forhold til Corona-pandemien. Vi holder ekstra afstand, afspritter hænder og udstyr løbende. Vi holder åbent som vi plejer hele døgnet rundt alle dage i året. Du behøver derfor ikke står tilbage med f.eks. et stoppet toilet eller afløb – ring til os med det samme.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 222 960 960 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent