akut slamsugning logo

Kloakservice Vestegnen
- hele døgnnet rundt

Ring med det samme når kloakken er stoppet
– vi kommer med det samme

Kloakfirma for hele Vestegnen

Akut Slamsugning er klar til at hjælpe dig døgnet rundt, hvis du har brug for kloakservice på Vestegnen. Vi har over 20 års erfaring med løsning af kloakproblemer, så du kan trygt ringe til os. Uanset om du bor i Brøndby, Glostrup, Albertslund, Vallensbæk, Ishøj, Høje-Taastrup, Rødovre eller Hvidovre så servicerer vi dit område.

Vi yder også kloakservice for erhvervsvirksomheder, butikker, restauranter, boligforeninger og andre på Københavns Vestegn. Kontakt os døgnet rundt, så kan vi hurtigt være fremme på din adresse.

Inden for kloakservice tilbyder vi bl.a.:

Rensning af kloak
Slamsugning
Kloakspuling
Rensning af stoppet afløb
Rensning af stoppet toilet
Rensning af stoppet køkkenvask og håndvask
TV-inspektion af kloak
Service på pumpebrønde
Rensning af nedløbsrør
Udpumpning ved vand i kælderen
… og mange andre serviceydelser.

Ring til os på telefon 22 960 960 døgnet rundt, så kan du forvente at få dit kloakproblem løst hurtigt og nemt.

Løbende vedligeholdelse af din kloak

Det er en god idé at få spulet kloakken jævnligt, så er risikoen for at det opstår propper væsentlig lavere. Med løbende vedligeholdelse af dit kloaksystem kan du sikre at afløb og toilet fungerer korrekt.

Vi har et team af erfarende kloakmænd, som kan hjælpe dig med alt inden for kloakservice. Når vi er ude på opgaver, deler vi også gerne råd og vejledning om hvordan du vedligeholder din kloak selv. Du kan bare spørge løs, når du har besøg af os. Følger du vores anbefalinger, så kan du forebygge kloakproblemer i fremtiden.

Døgnservice for Vestegnen

Vi yder døgnservice for hele Vestegnen, så du kan trygt ringe til os, når du har brug for akut kloakservice. Vi prioriterer altid akutte udkald højest. Vi ved hvor irriterende det kan være at stoppe med et ubrugeligt toilet eller en ubrugelig håndvask, så vi kommer når du kalder. Vores døgnvagt vil også guide dig, så dit kloakproblem ikke bliver endnu større, før vi kan nå at være fremme. Vi vil give dig et estimat på, hvornår vi kan fremme på din adresse på Vestegnen, ved akutte udkald.

Kloakservice - Vi har døgnservice - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Kloakservice på Vestegnen – ring med det samme

For god og grundig kloakrensning, så ring til Akut Slamsugning på telefon 22 960 960. Lige meget hvor på Vestegnen du bor eller arbejder, så kan vi hjælpe dig. Vi hjælper også hvis du har akut behov for kloakservice lige meget om det er dag og nat, helligdage eller weekender. Du kan fange os 365 dage om året uden en lang vente tid på telefonen. Ring med det samme for kloakservice på Vestegnen.

Vi løser dine kloakprobemer - hurtigt og nemt