akut slamsugning logo

Kloakservice København
- med hurtig hjælp

Når du har problemer med kloakken, rykker vi hurtigt ud
og afhjælper problemet

Vi kommer med hurtig hjælp
- afløb og kloakservice København

Har du brug for kloakservice i København, så kontakt et seriøst kloakfirma. Vi aftaler et tidspunkt med det samme, så du hurtigt kan komme videre med dine daglige gøremål. Vores kloakmænd kører dagligt til private, erhverv og boligforeninger og udfører kloakservice og slamsugning i København og omegn.

Vi har mange års erfaring i branchen og alt det nødvendigt udstyr til enhver opgave. Du kan derfor være sikker på at kompetencer og service er i top, og at du slipper for lugt og andre gener fra kloak og afløb.

Vi udfører bl.a. kloakservice i København, indenfor følgende områder:

Stoppede toiletter
Rensning af køkken- og gulvafløb m.m.
Stoppet kloak
Slamsugning
Kloakspuling
Opsugning af vand
Rensning af faldstammer
Tømning af septiktanke
Vand i kælder

Hos Akut Slamsugning er vores firmabiler altid pakket og klar til at køre. Du ringer bare på 22 960 960, og så er vi straks hos dig. Her er der ingen telefonkø. Du får med det samme en kloakmand i røret når du ringer.

Hvornår har du sidst fået spulet kloakken?

Typisk stoppes kloak og afløb til med hår, madrester og andre uhensigtsmæssige ting, som bliver kastet i toilet og afløb. Før eller siden vil det være nødvendigt at få spulet disse ting ud af afløbet og ned i selve kloakken. Dette hjælper vi bl.a. med når vi udfører kloakservice i København. Hvis problemet opstår helt nede i kloakken, kan der opstå behov for at kloakspuling eller slamsugning. Vi kan hjælpe med alt fra små til store problemer. Vi tilbyder også muligheden for TV-inspektion af din kloak, så vi kan finde eventuelle propper, skader eller andre generende problemer.

Kloakservice er en del af almindeligt vedligehold af kloakken. Hvis dine afløb løber langsomt eller toilettet er længe om at skylle, så er det måske for længe siden du har fået udført kloakrensning. Total Kloakservice kan være din faste kloakmand, når du skal have foretaget kloakservice eller slamsugning i København – også selvom der kan gå flere år imellem vi hjælper dig.

Kloakservice - Vi har døgnservice - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice i København

Vi er blot et opkald væk. Kontakt os nu på 22 960 960. Du kan få besøg af en kloakmand om kort tid, som vurderer problemet og giver et tilbud på kloakservice i København. Dit problem bliver hurtigt løst, uanset om det er nat eller dag – også i weekender og på helligdage.

Vi løser dine kloakprobemer - hurtigt og nemt