akut slamsugning logo

Slamsugning Amager
- slamsuger 24/7

Ring efter slamsugeren når kloakken er stoppet
– vi kommer med det samme

Akut Slamsugning foretager slamsugning for private og erhverv på Amager

Hos os kan du bestille en slamsuger døgnet rundt på alle årets dage. Vi foretager effektiv og miljøvenlig slamsugning af kloaker på hele Amager. Har du udfordringer med en tilstoppet kloak, en brønd eller et afløb, så kan en slamsugning ofte løse problemet. Vi gør alt det grove arbejde og sørger for opsugning og bortanskaffelse af slam og beskidt kloakvand, så din kloak igen kan fungere normalt.

Miljøvenlig og moderne slamsuger

Kontakter du Akut Slamsugning for slamsugning, så sender vi en miljøvenlig og moderne slamsugervogn ud til dig. En slamsuger er udstyret med en teknologi og en motorkraft, som gør det muligt at løse selv de værste tilstopninger af en kloak. Slamsugeren spuler rør og brønde samt opsuge slam og væsker, helt uden brug af kemikalier.

Slamsugning eller anden kloakservice

Har jeg brug for slamsugning eller anden kloakservice på Amager? Det er slet ikke sikkert, at du har brug for slamsugning, men måske kan dit problem klares med en anden form for kloakservice. Vi har mange års erfaring med at løse problemer med tilstoppede afløb, toiletter og kloaker. Derfor ved vi også hvad der skal til for at løse dit problem.

Ringer du til os så får du altid en professionel rådgivning og et klart svar på hvad vi anbefaler. Har du akut brug for slamsugning, så sender vi en slamsugervogn ud så hurtigt som muligt. Kan dit problem klares med en almindelig kloakrensning – så sender vi hurtigt en dygtig kloakmand ud med det nødvendige udstyr.

Vi dækker hele Amager, Christianshavn m.m.

Vi dækker alle adresser i Dragør Kommune, Tårnby Kommune inklusiv i Kastrup, Ørestaden, resten af Amager og Christianshavn, Bestil en slamsuger eller anden kloakservice på Amager hos os døgnet rundt. Med vores base på Vesterbro kan vi være hurtigt fremme på hele Amager og Christianshavn, ved akut brug for hjælp. Vi hjælper både private, boligforeninger, virksomheder, butikker og andre med slamsugning og kloakservice.

Slamsugning Amager - Vi har døgnservice - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring efter slamsugning døgnet rundt

Ring til vores døgnservice på telefon 22 960 960 for bestilling af en slamsuger til Amager. Vores døgnvagt svarer altid hurtigt uden at du skal vente i en endeløs telefonkø. Vi ved, at hvis du står med et stoppet afløb, toilet eller en tilstoppet kloak, så har du brug for hjælp her og nu. Derfor er vi specialister i hurtig håndtering af din henvendelse og hurtig udrykning for, at få løst dit kloakproblem. Ring til os med det samme, så du ikke får et endnu større problem, pga. lang ventetid. Husk vi er klar 24 timer i døgnet alle dage året rundt.

Vi løser dine kloakprobemer - hurtigt og nemt