akut slamsugning logo

Rensning af faldstamme
- døgnvagt 24/7

Vores team er klar til at hjælpe med alle former for kloakrens

Rensning af faldstamme

Er du på udkig efter professionel hjælp til rensning af faldstamme? Er din faldstamme stoppet eller trænger den til en grundig spuling?

Så får du Akut Slamsugning ud til dig. I mere end 26 år har vi arbejdet med denne type opgaver, både store og små af slagsen. Vi har ofte bevist at kunderne har tillid til os.

Kontakt os hele året rundt – døgnservice alle timer i døgnet.

Rensning og spuling af faldstammer

At få et kompetent kloakfirma til rensning og spuling af faldstammer er afgørende for, at du kan have et velfungerende afløbssystem i dit hjem. Står du pludselig med en tilstoppet faldstamme, så kan det hurtigt udvikle sig til et stort problem. Du risikerer at blive oversvømmet med spildevand, hvilke både kan være giftigt for dig og gøre store skader på din bolig.

Spildevandet skal have fri passage til at kunne løbe ned i faldstammen og derfra videre ned i kloakken. Derfor er det vigtigt at der bliver foretaget en grundig vedligeholdelse af den.

Hos Akut Slamsugning er vi hurtige og effektive og står klar til at rense og spule din faldstamme.

Hvorfor du skal få renset din faldstamme

Det er en fordel at være forberedt på fremtidige udfordringer ved at have en ren og velfungerende faldstamme. Alt for ofte ser vi eksempler, hvor en faldstamme er gået helt i stykker, fordi den ikke er blevet renset igennem.

Det er en ærgerlig situation at stå i, da den ikke er til at redde. Derfor skal du kontakte os i god tid, så vi kan forebygge problemer som tilstopning eller skader på din faldstamme.

Døgnvagt til spuling af faldstamme

Det er en rigtig god idé at få Akut Slamsugning ud til spuling af din faldstamme. Dårlig vedligeholdelse er oftest skyld i, at den er slidt ned eller har fået indvendige skader, som kan være umulige at reparere.

I værste tilfælde skal faldstammen skiftes helt ud. Det kan gå hen og blive en rigtig dyr regning for dig. Derfor får du vores dygtige medarbejdere til at give den en grundig spuling med vores moderne udstyr.

En spuling og rensning af faldstamme er også med til, at den kan virke optimalt i endnu længere tid. Derfor er det en fordel at få vedligeholdt den løbende. Vi er altid forberedte på enhver størrelse af opgaver, og derfor kan du trygt henvende dig til os, når du har brug for hjælp.

Akut og effektiv rensning af faldstammer

Ring til Akut Slamsugning døgnet rundt på telefon 22 960 960. Vores kloakmænd sørger for at dine akutte kloakproblemer håndteres med det samme. Vi er fleksible i vores arbejdstider og kører på alle tider af døgnet. Dette gælder også på helligdage og i weekender.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 22 960 960 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent