akut slamsugning logo

Vi er eksperter i
slamsugning

Slamsugning afhjælper dine problemer hurtigt og effektivt

Akut slamsugning
- afhjælper dine problemer hurtigt og effektivt

Vælg os, når din kloak driller, da vi har en stabil og dygtig medarbejderstab, som har mange års erfaring med slamsugning og spuling. Derfor garanterer vi, at vi kan afhjælpe ethvert problem. Med vores erfaring og ekspertise kan vi hurtigt identificere dit problem, og få det behandlet nemt og effektivt. Vi udfører slamsugning i hele København, Amager og Nordsjælland, og vi er eksperter i at opsuge og transportere slam og flydende affald.

Udover slamsugning, kan vi også tilbyde:

Tømning af toiletvogne
Rensning af vejbrønde
TV-inspektion
Afhjælpning af stoppet kloak

… og en lang række andre ydelser indenfor kloakservice.

Slamsugning uanset opgavens størrelse

Vi gør altid vores for at finde den mest effektive og økonomiske løsning til dig, og vi giver altid en fast pris, så du ikke oplever uforudsete ekstraudgifter. Hos os er du sikret god service hele vejen igennem, og vi udfører alle opgaver til tiden og i høj kvalitet.

Vi råder over en moderne vognpark med slamsugere i alle størrelser, der alle er miljøvenlige og driftssikre. Derfor kan vi levere både slamsugning af vej- og kloakbrønde samt rengøre alle typer af tanke, sandfang, fedt- eller olieudskillere og slambassiner. Små slamsugere, der kan komme til, hvor de større vogne ikke kan, er også noget vi har. Derfor kan vi løse opgaver i baggårde, sommerhusområder og kolonihaveforeninger.

Slamsugning er ikke noget, den almindelige boligejer selv kan klare, og det kræver derfor vores arsenal af maskineri og særlige kompetencer, når der ikke længere kan komme gennemløb i din kloak. Det vigtigste du kan gøre i disse situationer, er at kontakte os så hurtigt som muligt, og vi vil typisk være fremme hos dig på under to timer for at løse dit problem og redde din kloak.

akut slamsugning

Vi udfører slamsugning i hele Danmark

Med vores erfaring og ekspertise kan vi hurtigt identificere dit problem, og få det behandlet hurtigt og effektivt

Hurtig udrykning 24/7

Vi er altid på plettet med hurtig opgaveløsning, uanset om dit problem måtte kræve højtryksspuling, slamsugning eller kloakrensning.

akut slamsugning

Døgnvagt slamsugning til dig

Det er altid et dårligt tidspunkt, når der opstår et problem med kloakken, og modsat i mange andre situationer er der ikke noget, du selv kan gøre ved det. Heldigvis er vi altid klar til at rykke akut ud til dig, når du har behov for en slamsugning, og det eneste du skal gøre, er at gribe telefonen og ringe til vores døgnvagt, og så kommer vi ud til din adresse.

Vi er klar på telefonen 24 timer i døgnet og 365 dage om året, hvilket selvfølgelig også gælder jul og nytår. Du kan derudover altid være 100 procent sikker på, at alle opgaver bliver løst fuldt forsvarligt af professionelle fagfolk, der overholder alle aftaler og sikrer dig den bedste service. Du skal derfor aldrig være i tvivl om, hvad du skal gøre, og hvem du skal ringe til, når du har brug for akut hjælp.

Har du brug for akut hjælp?

I mange tilfælde opstår behovet for akut slamsugning, når det er mest ubelejligt. Har du brug for en akut slamsuger, så kan du altid kontakte os på telefon 22 960 960. Vi svarer på henvendelser døgnet rundt, og tilbyder at rykke ud og løse problemet så hurtigt som muligt.

Kontakt os 24 timer i døgnet

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!