akut slamsugning logo

Stoppet nedløbsrør
- ring med det samme

Ring når kloakken eller nedløbsrøret er stoppet 
– vi kommer med det samme

Løber tagrenden over?

Når skybruddet rammer er det vigtigt at tagrenden er renset. Blade og grene i tagrenden kan resultere i et stoppet nedløbsrør. Vandet skal have fri passage gennem tagrende og tagnedløb, for at fungere efter hensigten.

Efterårets løvfald kan sætte en stopper for gennemløbet, og så vælter regnvandet ned alle steder fra. Dermed løber vandet ikke direkte efter afløb og kloak, men kan oversvømme bede, skabe store vandpytter og i værste fald resultere i vandskade på din ejendom. Vi fjerner effektivt klumper fra tagrender og nedløbsrør.

Du kan trygt tilkalde Akut Slamsugning, når du oplever, at tagnedløbet ikke fungerer optimalt. Vi spuler enhver forhindring ud af et stoppet nedløbsrør, så du kan lede vandet væk fra din grund, som ønsket. Problemerne kan også opstå helt nede i selve brønden. Så er det altså ikke et stoppet nedløbsrør, men er i stedet nødvendigt med service på pumpebrønd. Er det tilfældet, så klarer vi også den del.

Vores kompetenceområde strækker sig over en bred vifte af opgaver, så vi aldrig kører forgæves. Du får altså altid løst dine udfordringer, og kan hurtigt komme videre.

Vi finder altid tid til dig

Vi er et veletableret kloakfirma med kompetencer indenfor alt fra vand i kælderen til kloakservice, og alt hvad det indebærer. Ring til os nu på telefon 22 960 960 og få straks fat på en kloakmand, som kan komme forbi på din adresse. Her kan vi hjælpe med et stoppet afløbsrør, service på pumpebrønd m.m. Hos Akut Slamsugning kører vi altid ud. Du kan fange os døgnet rundt, også i weekender og på helligdage. Vores kloakmænd kan altid finde tid til netop din opgave, så du ringer ikke forgæves.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 22 960 960 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent