akut slamsugning logo

Tømning af olietank
- vi har døgnvagt 24/7

Ring efter slamsugeren når kloakken er stoppet
– vi kommer med det samme

Står du med en olietank, der trænger til tømning?

Skal din olietank tømmes eller er det på tide at få renset den igennem for bundslam og restolie? Få Akut Slamsugning til at løse opgaven for dig.

Vi har i mere end 26 år udført rensning og tømning af olietanke for gammel olie, og ved hvad der skal til, for at udføre opgaven ordentligt og fjerne det på forsvarlig vis.

Få et gratis tilbud i dag.

Rensning og tømning af olietank

En rensning og tømning af en olietank kræver et kompetent og professionelt kloakfirma. Det kan være umuligt at komme til, hvis du ikke har det rette udstyr til rådighed. Desuden er det risikofyldt at tilgå en olietank uden den rette erfaring. Den kan indeholde rester af giftige olier, som skal fjernes korrekt og forsvarligt.

Hvis du selv gør det uden at vide hvad du laver, så kan du risikere, at olien lækker ud af tanken og forurener jorden omkring den. Det kan gå hen og blive en dyr fornøjelse for dig, da håndtering af jordforurening fra det offentlige koster mange penge.

Derfor skal du kontakte Akut Slamsugning, som er klar til at hjælpe dig med rensning og tømning af din olietank.

Sådan foregår en tømning af olietank

For at få tømt en olietank, så skal tanken åbnes, så restprodukterne kan fjernes. Vi bruger vores slamsuger til at suge alt det gamle snavs, skidt og olie op.

Efterfølgende renser vi den grundigt igennem med vores højtryksspuler, så vi er helt sikre på, at den bliver helt ren. De gamle olierester bliver til sidst kørt til en genbrugsstation, hvor de bliver bortskaffet af eksperter i farligt affald.

Rensning af olietank

Med en rensning af olietank sikrer du en lang holdbarhed mange år frem. Når du får et erfarent kloakfirma til at rense olietanken for slam, så er du sikker på, at arbejdet bliver grundigt udført.

Så slipper du for at skulle udskifte tanken eller få repareret eventuelle utætheder.

En udskiftning eller reparation kræver opgravning, hvis tanken ligger under jorden. Uanset hvordan olietanken er placeret, så skal den håndteres korrekt på grund af risiko for forurening. Derfor tager vi altid enhver opgave seriøst og forbereder os ned til mindste detalje, når vi skal rense en olietank

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Tømning af olietank på hele Sjælland

Hos Akut Slamsugning har du mulighed for at bestille tømning af olietank i på hele Sjælland – døgnet rundt. Vores dygtige medarbejdere er klar til at rykke ud, når behovet banker på. En tømning af olietank er med til at undgå de værste problemer, når tanken er fyldt med slam og gammel olie. Ring til Akut Slamsugning døgnet rundt på telefon 22 960 960. Vores kloakmænd sørger for at dine akutte kloakproblemer håndteres med det samme. Vi er fleksible i vores arbejdstider og kører på alle tider af døgnet. Dette gælder også på helligdage og i weekender.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent