akut slamsugning logo

Ydelser 24/7

Ring med det samme når kloakken er stoppet
– vi kommer i hele landet

Over 20 års erfaring i kloakbranchen

Vores omfattende erfaring betyder, at vi altid yder kompetent og professionel kloakservice. Vi tilbyder en lang række ydelser inden for kloakrensning heriblandt slamsugning, kloakspuling, afhjælpning af stoppet afløb, stoppet kloak og stoppet toilet.

Alle typer kunder er velkomne hos os, da vi som kloakfirma servicerer både private, erhvervskunder og offentlige institutioner. Vores udstyr og maskiner gør os i stand til at klare opgaver af ethvert omfang. Derfor vil du finde, at vi er et yderst effektivt og fordelagtigt kloakfirma.

Gennem vores mange års erfaring, vil du opleve at vi altid tager dig seriøst. Vores fokus i en opgave er din tilfredshed og gennemskuelighed, når vi tilgår en ny opgave.

Ydelser inden for kloakservice med døgnvagt

Som kloakfirma stiller vi vores kloakservice til rådighed for dig uagtet tidspunkt og dag. Vi yder døgnservice 24/7 og rykker ud 365 dage om året.

Vi stræber efter at levere kloakservice i verdensklasse. Derfor er det vigtigt for os, at du føler at du er i trygge hænder. Vi forlader aldrig en opgave, før at vi kan garantere at problemet er løst. Derudover tilbyder vi at vejlede og rådgive om, hvordan du kan forebygge at eventuelle problemer opstår i fremtiden. Ved at tage de korrekte forholdsregler, så kan du gøre meget for at forebygge fremtidige kloakproblemer.

ydelser

Vi klarer alle kloakproblemer

Med vores erfaring og ekspertise kan vi hurtigt identificere dit problem, og få det behandlet hurtigt og effektivt med det korrekte materiel.

Hurtig udrykning 24/7

Vi er altid på plettet med en hurtig løsning af opgaven, uanset om dit problem måtte kræve.

ydelser

Kontakt dit lokale kloakfirma i dag

Ved at vælge vores kloakservice vil du altid opleve professionel og smilende service med kunden i fokus. Du kan ringe til os på telefon 22 960 960 eller brug vores kontaktformular. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud. Vi rykker ud til akutte og normale opgaver. Vi leverer kloakservice til KøbenhavnAmager, Nordsjælland, samt områderne omkring Køge og Roskilde.

Kontakt os 24 timer i døgnet

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!