akut slamsugning logo

Service på pumpebrønd
- book en aftale med os

Vi er eksperter i service af pumpebrønde

Husk at tjekke din pumpebrønd

Som boligejer er du selv ansvarlig for kloakken på din grund. Hvis du benytter pumpebrønd i forbindelse med afledning af spildevand eller drænvand, så skal du huske at få service på din pumpebrønd mindst én gang om året. Da den hele tiden bliver udsat for spildevand, vil pumpebrønden blive slidt og skal derfor serviceres regelmæssigt. Vi er eksperter i service af pumpebrønd, samt andre ydelser inden for kloakservice.

Derfor skal pumpebrønden serviceres

Uanset om du benytter pumpebrønd til spildevand eller drænvand, så er det dit ansvar at den fungerer korrekt. Uden service på pumpebrønd, kan du ikke vide om alt fungerer som det skal.

Pumpebrønde står i bunden af en udvendig brønd og leder spildevandet ud gennem en trykledning højere oppe i brønden. Bunden i brønden hælder til den ene side for at sikre at alt skidt og vand kan pumpes ud af brønden, og videre ind i kloakken.

Fast service på en pumpebrønd er med til at sikre, at kloakken virker som den skal. Yderligere vil fast service af pumpbrønden medvirke til at din pumpe holder længere. En pumpebrønd er en væsentlig investering og er altså værd at passe på.

Book os til service på pumpebrønd

Vi kører ud til opgaver på det meste af Sjælland, dog særligt København, Nordsjælland og Køge-området. Kontakt os nemt og hurtigt på telefon 22 960 960. Du er sikker på at få fat på en medarbejder, som kan få din opgave til at passe ind i dagens eller nattens tidsplan. Vi hjælper både private og erhverv, samt også boligforeninger. Stol trygt på Akut Slamsugning når du har brug for service på din pumpebrønd.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 22 960 960 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent