akut slamsugning logo

Pålideligt kloakfirma yder
hjælp døgnet rundt

Vi er klar morgen, middag, aften og nat

Et kloakfirma, som favner bredt

Vi har moderne udstyr, solid erfaring og de helt rigtige samarbejdspartnere til at kunne klare enhver opgave uden problemer. Vores døgntelefon er altid åben, så du kan ringe dag og nat, i weekender og på helligdage. Her får du altid fat på en kloakmand, som har tid til at køre et smut forbi din adresse.

Dagligt kører vi til opgaver på det meste af Sjælland, Fyn og i Jylland. Hos os får du altid arbejde af høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Du vil aldrig opleve telefonkø eller lange ventetider i øvrigt. Akut Slamsugning ApS er et kloakfirma som prioriterer effektivitet og vi er derfor altid handlekraftige. Vi går dog aldrig ned på grundigheden, da vi ønsker at vores gode arbejde skal kunne mærkes i lang tid.

Vi kan bl.a. være behjælpelig med:

Kloakfirma med komplet servicepakke

Der er stort set ingen grænser for hvad vi kan hjælpe med. Vore firmabiler, kloakmænd og partnere kan klare store og små opgaver. Derfor tilbyder vi vores services til private, erhvervskunder og bolig- samt ejerforeninger. Vi kan køre som fast partner til jeres forening og stå for alt i kloakservice, men varetager også udvalgte opgaver som rensning af vejbrønde, stoppede afløb eller lignende.

Hvis du har mistanke om skader på kloakledninger, tilbyder vi TV-inspektion og finder dermed altid frem til kilden til problemerne. Efterfølgende har vi naturligvis mulighed for at afhjælpe problemet, så du ikke skal tænke på noget. Der er altså intet du skal bekymre dig om, når du vælger os som dit kloakfirma.

Har du akut behov for en seriøs kloakservice?

Du kan døgnet rundt kontakte os på telefon 22 960 960 eller skrive til os via kontaktformularen nedenfor – så sørger vi for at dine akutte problemer bliver behandlet omgående. HUSK vi tilbyder døgnservice alle ugens dage, og kører ikke før dit kloakproblem er løst.

Som kloakfirma tager vi ansvar - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Vil du have hjælp fra et effektivt kloakfirma?

Hvis du ønsker akut hjælp eller en fast samarbejdspartner til kloakrelaterede opgaver, så bør vi være dit valg af kloakfirma. Ring til os døgnet rundt. Du kommer hurtigt i kontakt med en kloakmand, som har mange års erfaring med problemer som dine. Vi er kendt for at være et effektivt kloakfirma med hurtig, akut udrykning og effektiv service fra start til slut.

Vi løser dine kloakprobemer - hurtigt og nemt