akut slamsugning logo

Vand i kælderen
- Vi har pumperne klar

Ring hvis du har vand i kælderen
– vi kommer med det samme

Står du i vand til anklerne?

Står din kælder under vand efter skybrud eller på grund af et stoppet afløb? Problemet skal afhjælpes akut, før der opstår skade på inventar, vægge og elinstallationer mv. Her finder du en kloakmand med døgnvagt, som hjælper dig af med vand i kælderen dag, nat, weekend eller helligdage. Vi finder altid tiden til at hjælpe dig med din opgave, så du kan komme godt videre med dine hverdags- eller weekendplaner.

Slip hurtigt af med vand i kælderen

Uanset årsagen til vand i kælderen, så rykker vi ud døgnet rundt og suger vandet på. Oversvømmelse i kældre er en af vores spidskompetencer. Derfor vil du ikke opleve andet end professionalisme og effektivitet, når vi kommer ud til din opgave. Inden vi kører igen, kan vi også hjælpe dig med at forebygge at du får vand i kælderen igen. Det handler blandt andet om at undgå stoppet afløb under kældergulvet.

Få en hjælpende hånd

Vi kører ud til opgaver på hele Sjælland, dog særligt København, Nordsjælland og Køge-området. Kontakt os nemt og hurtigt på telefon 22 960 960. Du er sikker på at få fat på en medarbejder, som kan få din opgave til at passe ind i dagens eller nattens tidsplan. Vi hjælper både private og erhverv, samt også boligforeninger. Stol trygt på os når du har vand i kælderen.

Vand i kælderen - Vi har ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for slamsugning eller kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 22 960 960 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent