akut slamsugning logo

Stoppet kloak
- vi løser dit akutte problem

Ring efter slamsugeren når kloakken er stoppet
– vi kommer med det samme

har du en stoppet kloak?

De fleste af os kender til problematikken med en tilstoppet kloak og de udfordringer, den giver. I mange tilfælde handler det om, at vi skal tænke mere over, hvad vi skyller ud i vores afløb.

Ofte er årsagen til en tilstoppet kloak, at mange bruger så at sige afløbene som en skraldespand. Vatpinde, bind og lignende materialer bliver ikke nedbrudt af vand, og de giver derfor en prop i afløb og toilet, ligesom fedt og andre madrester også gør.

Rens dine afløb med jævne mellemrum og undgå en stoppet kloak

Du kan du undgå denne situation, hvis du tager nogle forholdsregler og vedligeholder dit kloaksystem. Helt grundlæggende handler det om, at du skal sørge for at få renset og vedligeholdt dine afløb. Gør det til en fast vane at få renset dine afløb, for ellers bliver der dannet slam på indersiden af dine rør, og hvis dette slam ikke renses ud, så skabes proppen. Den bedste måde at rense et afløb på er ved hælde kogende vand igennem.

Er din kloak stadig stoppet til?

Hvis din kloak stadig er stoppet til efter grundig rensning, så få professionel hjælp fra akut Slamsugning. Vi er specialister indenfor kloakrensning og slamsugning.

Når din kloak er tilstoppet, så er det i langt de fleste tilfælde nødvendigt med en grundig omgang slamsugning. Herefter kan årsagen til problemet blive lokaliseret præcist, og der kan eventuelt udføres en større kloakservice eller reparation.

Vi rykker ud når din kloak er tilstoppet

Derfor får du en hurtig og effektiv løsning på dit akutte problem hos os. Vi har erfaringen og kan også udføre kloakspuling eller TV-inspektion af dine kloakrør, hvis det er nødvendigt. Hos Akut Slamsugning kører vi ud i hele Nordsjælland og hele Storkøbenhavn. Kontakt vores døgnservice på telefon 22 960 960. Vi svarer altid hurtigt tilbage, så kan få en effektiv rensning af en stoppet kloak hurtigst muligt.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 22 960 960 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent