akut slamsugning logo

Kloakrensning med
døgnvagt året rundt

Vi kommer med effektiv kloakrensning i hele Danmark 24 timer i døgnet

Vi løser problemet med effektiv kloakrensning

Har du behov for kloakrensning? Så er du endt hos det rette kloakfirma. Et stoppet toilet eller et blokeret afløb i køkkenvasken kan virkelig sætte en stopper for hverdagens gøremål. Vi har mere end 20 års erfaring med at afhjælpe problemer med kloakrør og ledninger. Vi tilbyder blandt andet følgende ydelser:

  • Rensning af køkkenafløb: Er køkkenvasken stoppet? Kontakt os, vi kommer straks og sørger for fri passage!
  • Rensning af gulvafløb: Vi rykker ud hele døgnet til stoppede gulvafløb, hvis problemet er akut.
  • Rensning af toiletter: Ring til os når toilettet er ved at løbe over. Vi rykker ud med det samme og får gang i systemet igen.
  • Kloakspuling: Vi spuler kloakker både nat og dag, hele året rundt. Ring når du har akut behov for et pålideligt kloakfirma.


… eller hvad du nu har brug for, for at få løst dit problem her og nu.

En kloakrenser der løser dine problemer

Akut Slamsugning har over 20 års erfaring med rensning af kloakker og har udført mere end 10.000 succesfulde opgaver. Vi er udstyret med den nyeste teknologi og værktøj, der gør os i stand til at løse dit kloakproblem hurtigt og effektivt. Vores erfarne kloakrensere er specialister i at finde den bedste løsning til dit problem, så du kan bruge dine toiletter og afløb igen med det samme.

Vi stræber altid efter at finde den mest optimale løsning for dig, samtidig med at omkostningerne holdes på et minimum. For at sikre den bedste pris til dig, besigtiger vi altid problemet og omgivelserne inden tilbudsgivning.

Vi mener, at grundig kloakrensning ikke behøver at koste en formue, og vi vil altid bestræbe os på at give dig den bedste løsning til den lavest mulige pris.

kloakrensning

Har du en stoppet kloak?

Uanset hvor omfattende dit kloakproblem måtte være, kan du være sikker på, at vi har ekspertisen og erfaringen til at løse det effektivt og pålideligt.

Når du vælger at kontakte os, vil du få adgang til en professionel og dygtig virksomhed, der er parat til at tackle enhver udfordring, du måtte have.

Hurtig udrykning 24/7

Vi tilbyder en hurtig døgnvagt til kloakrensning alle ugens dage året rundt.

Du ved aldrig hvornår uheldet er ude, og derfor skal du altid kunne søge professionel hjælp. Det kan du hos os.

kloakrensning

Stoppet wc eller kloak - Vi har døgnvagt, ring hele døgnet

Har du akut behov for kloakservice?

Ring til Akut Slamsugnig døgnet rundt på telefon 22 960 960. Vores kloakmænd sørger for at dine akutte kloakproblemer håndteres med det samme. Vi tilbyder kloakrensning 365 dage om året, både nat og dag. Tøv ikke med at ringe til os. Vi er altid klar til at rykke ud med hurtig og god kloakservice.

Kontakt os 24 timer i døgnet

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!