akut slamsugning logo

Slamsugning Vestegnen
- effektiv slamsugning

Ring efter slamsugeren når afløbet er stoppet
– vi kommer med det samme

Slamsugning på Vestegnen

Book slamsugning til Vestegnen her. Står du med en fyldt kloak, så har du brug for at foretage en slamsugning eller anden form for kloakservice. Vi sender gerne en slamsuger ud til dig på Vestegnen, hvis du har et alvorligt kloakproblem. Får du besøg af en slamsuger, så får du den mest effektive form for kloakservice, som der findes. En slamsuger kan effektivt spule din kloak ren og samtidig kan den opsuge beskidt kloakvand og slam.

Kontakt os hvis du har en stoppet kloak, et stoppet toilet, afløb eller en stoppet vask.

Moderne fuldt udstyret slamsuger

Vi tilbyder slamsugning med en fuldt udstyret slamsuger på hele Vestegnen. Vores mandskab har mange års erfaring med slamsugning og andre former for kloakservice. Akut Slamsuger tilbyder effektiv slamsugning fortaget af en erfaren kloakmand.

Vores slamsuger søger ikke bare for at gøre det beskidte arbejde, men er også et miljøvenligt valg. Vi sørger bl.a. for miljøvenlig bortanskaffelse af kloakvand og slam efter slamsugningsopgaven er løst.

Alle fra Vestegnen kan ringe døgnet rundt

Lige meget om du kontakter os som privat, virksomhed, butik, boligforening eller andet, så står vi klar til at hjælp dig. Vi yder slamsugning døgnservice for hele Vestegnen. Vi dækker Albertslund KommuneIshøj KommuneBrøndby KommuneRødovre KommuneHvidovre KommuneGlostrup KommuneVallensbæk Kommune og Høje-Taastrup Kommune. Har du et kloakproblem på Vestegnen, så står vi klar til at hjælpe alle døgnet timer, alle dage i året. Bestil slamsugning eller anden kloakservice på Vestegnen ved at ring på telefon 22 960 960.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 22 960 960 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent