akut slamsugning logo

Vi er eksperter i
Kloak TV inspektion

En TV-inspektion er et eftersyn af dit kloaksystem
– bruges til fejlfinding og forbyggelse

Kloak TV inspektion - tjek for skader og brud inden det er for sent

Har du mistanke om brud eller skader på din kloak eller rør, så bør du reagere omgående. Uopdagede skader kan nemlig koste dig dyrt i det lange løb. Den bedste måde at tjekke kloaker og rør for skader og brud er ved en TV-inspektion.

Hos Akut Slamsugning ApS har vores medarbejdere mange års erfaring med TV-inspektioner, og vi gør vores for at yde den bedste service over for dig døgnet rundt. Vi dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi udfører professionel TV-inspektion af din kloak

Med TV-inspektion sørger vi for at udføre en grundig undersøgelse af dine afløbsledninger for at lokalisere utætheder, brud og forstoppelse. TV-inspektioner i kloaksystemer giver os mulighed for at finde ud af, om der er aflejringer eller fremmede genstande i kloakrørene eller i selve kloakken.

Det hele foregår ved hjælp af et kamera, der bliver ført ned gennem afløbsledningerne, og sender billeder op til vores monitor. Derved kan vi se, om der er samlinger, der har forskudt sig, om der er kommet sætningsskader, eller om rørene er blevet ødelagt af trærødder eller rotter. Herefter kan vi lave en klar vurdering af, hvordan vi bedst løser dit problem.

Vi giver altid en fast pris, så du ved, hvad du kan forvente.

tv inspektion

TV-inspektion af kloak

Er der gentagende problemer med kloakken, anbefaler vi altid en gennemgang med Kloak TV inspektion.

Vi opdager hurtigt fejl og årsag

Vores mandskab er trænet i at gennemskue de fejl og problemer dit kloaksystem måtte gemme.

tv inspektion

TV inspektion - Ring hele døgnet, vi er klar 24/7

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Vi har døgnvagt

Hos Akut Slamsugning ApS er vi til for dig, og vi rykker også ud, hvis du har brug for akut hjælp med TV-inspektion. Ved akut behov for hjælp sørger vi altid for at finde en løsning for dig. Du kan ringe til os døgnet rundt på telefon 22 960 960 eller skrive til i kontaktformularen.

Vi løser dine kloakprobemer - hurtigt og nemt