akut slamsugning logo

Kloakspuling af
afløb og toilet

Effektiv kloakspuling og  grundig rensning 

Kloakspuling
- hold kloakken ren

Tag endeligt hånd om dit kloakproblem, så du kan nyde alle de daglige glæder igen! Vi tilbyder professionel og effektiv kloakspuling, der får din kloak tilbage i drift hurtigere end du tror.

Slip for lugt og irriterende forstyrrelser – du fortjener bedre. Book os i dag og bemærk forskellen med det samme.

Hvorfor stopper kloakken til?

Der kan være mange grunde til, at kloakken stopper til. Det skyldes normalt, at afløbet bliver brugt til at smide ting i, som ikke kan opløses af vand. Det kan være vat, kemikalier, madrester, olie og fedt.

Dette resulterer typisk i propper, der gør, at vandet påvirkes, hvilket kan medføre en dårlig lugt. Men almindelig slid og brug af afløbet er også en hyppig årsag.

Grundig kloakspuling virker, forebygger og skybrudssikrer

En grundig spuling af din kloak kan højst sandsynlig løse problemet. En højtryksspuling giver en virkelig grundig rensning af din kloak, så der kommer frit flow i kloakrørene igen. Det kan vi hjælpe dig med hos Akut Slamsugning ApS.

Effektiv kloakspuling er også med til at forhindre, at vandet stiger alt for meget i din bolig, når Danmark udsættes for ekstreme vejrforhold med skybrud og kraftige regnbyger.

Professionel og miljøvenlig kloakspuling

Vi kan garantere, at dit problem bliver løst hurtigt og effektivt, så dine kloakker bliver brugbare igen.

Når vi kommer ud for at spule din kloak, så foregår det altid på miljøvenlige betingelser. Vi bruger udelukkende vand til at spule din kloak igennem med høj kraft, så propperne forsvinder.

kloakrens

Har du en stoppet kloak?

Uanset omfanget af dit kloakproblem, kan vi sørge for at problemt bliver løst.

Kontakter du os, så får du fat i et kompetent og professionelt firma med stor erfaring.

Vi kommer straks 24/7

Vi tilbyder kloakspuling 24 timer i døgnet, alle ugens dage. Uanset om du har brug for højtryksspuling, slamsugning eller kloakrensning, så har vi et team af professionelle specialister der står klar med døgnvagt service.

kloakrens

Effektiv kloakservice og kloakspuling

En effektiv kloakspuling kræver professionel hjælp. Alle vores medarbejdere har ekspertisen og det rette udstyr til at håndtere din kloak bedst muligt. Du får altid grundig rådgivning inden vi går i gang, så vi finder den rigtige løsning.

Eksempelvis skal problemer med afløb, som tilstopper igen og igen, muligvis ikke løses med kloakspuling. Det kan nemlig være tegn på, at der er brud på dine kloakrør, og at de derfor snarere har brug for at blive reparerede. I et sådant tilfælde vil kloakspuling kun udsætte problemet, som vil blive ved med at vende tilbage.

Vi kommer akut når du ringer

Vi har erfaringen, ekspertisen og det helt rette udstyr til din kloak. Hos Akut Slamsugning ApS kan vi også udføre slamsugning eller TV-inspektion af dine kloakrør, hvis det er nødvendigt. Vi kører ud i hele Danmark med samme høje service. Du kan kontakte vores døgnservice 24/7 alle dage i året på telefon 22 960 960. Vi svarer altid hurtigt tilbage, så du kan få foretaget en effektiv kloakspuling hurtigst muligt.

Stoppet wc eller kloak - Vi har døgnservice - ring hele døgnet

Kontakt os 24 timer i døgnet

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!