akut slamsugning logo

Kloakservice Amager
- 24/7 døgnservice

Ring med det samme når kloakken er stoppet
– vi er klar på Amager

Har du problemer med kloakken, og skal bruge kloakservice på Amager?

Uanset om du er i Dragør, Tårnby, Kastrup, København S eller Ørestaden, så kan vi straks være fremme på din adresse. Vi har altid en kloakmand i nærheden, og kan hurtigt sende ham hjem på din adresse. Vores udstyr er i top og servicen helt personlig. Ved større opgaver er du selvfølgelig med hele vejen, og du informeres fra start til slut. Vi ønsker at du altid ved hvad der foregår, så du ikke bliver overrasket når arbejdet går i gang.

Vores kloakfirma håndterer blandt andet følgende opgaver:


… og en lang række andre serviceydelser. Ring blot til os, så kan vi være hos dig i løbet af kort tid.

Hos Akut Slamsugning er der minimal ventetid ved kloakservice på Amager. Derfor bør du ikke lede videre, men vælge os til din kloakopgave.

Også til løbende vedligeholdelse

Hvis kloakken ikke bliver spulet jævnligt, så kan du risikere at der opstår propper så afløb og toilet ikke fungerer korrekt. Mange oplever også bare at det lugter grimt fra afløbene.

Vi kan udføre det nødvendige vedligeholdelsesarbejde, så din kloak altid fungerer optimalt. Et toilet som er delvist stoppet til, vil ikke nødvendigvis virke som om det er stoppet, men det kan bruge langt mere vand end når vandet kan løbe frit. Når toilettet langsomt bliver stoppet til, så kan det altså være synligt på vandregningen og har samtidigt en større klimapåvirkning.

Alt fra toiletter til afløb i brusenichen kan have brug for kloakspuling ind imellem, så du undgår at det stopper helt til og løber over. Har du kælder, så er det særligt vigtigt for at undgå vand i kælderen ved skybrud eller oversvømmelse fra fjorde og have.

Vælg os til kloakservice på Amager

Vi er der for dig, når du har behov for det. Derfor kan du døgnet rundt kontakte os på telefon eller skrive til os via kontaktformularen nedenfor – så sørger vi for at dine akutte problemer bliver behandlet omgående, med grundig kloakrensning. Vi tilbyder døgnservice alle ugens dage, og kører ikke før dit kloakproblem er løst.

Kloakservice på Amager - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Kloakservice foretaget af kloakfirma

Ring til en dygtig kloakmand hos Akut Slamsugning. Vi kører dag og nat, på helligdage og i weekender. Du kan fange os 365 dage om året, og der vil ikke være ventetid på telefonen når du ringer. Når du får en medarbejder i røret, vil I sammen aftale besigtigelse af dit kloakproblem og efterfølgende løses opgaven til punkt og prikke.

Vi kører først når din kloak fungerer optimalt igen. Til dagligt betjener vi kunder i hele Danmark. Vi udfører adskillige kloakservice-opgaver på Amager.

Vi løser dine kloakprobemer på Amager - hurtigt og nemt