akut slamsugning logo

Slamsugning Nordsjælland
- miljøvenlig kloakservice

Ring med det samme når kloakken er stoppet
– vi kommer i hele landet

Slamsugning Nordsjælland - Vi yder døgnservice med slamsuger

Hos os kan du bestille en slamsugning i Nordsjælland. Når kloakken er helt stoppet til, så vil en slamsuger kunne løse problemet. En slamsugning løser selv de værste problemer, når en kloak eller et afløb er helt forstoppet. Hos Akut Slamsugning kører vi ikke, før der er hul igennem kloaksystemet og vandet løber frit igen. Udover slamsugning yder vi også følgende former for kloakservice i Nordsjælland:


Vi sender altid en dygtig kloakmand ud til dig for at løse dit kloakproblem. Vurderer vi, at der er tale om en massiv tilstopning af kloakken, så sender vi en slamsuger ud til dig. Vi har døgnservice 24/7 hele året rundt, så du kan altid få fat på os. Så vent ikke, men kontakt os med det samme, hvis der er opstået et problem med din kloak.

Slamsugning ved alvorlige problemer med kloakken

En alvorlig tilstopning af din kloak eller dit afløb kan opstå af mange forskellige årsager. Der kan f.eks. være et problem med skidt, slam, aflejringer fra rørene eller andet.

Ofte er det almindelige brug og manglende løbende kloakrensning, som kan få dine rør til at stoppe til. En anden årsag kan være, at du har fået uønsket besøg af rotter i dine kloakrør. Før vi sender slamsugeren ud og får sat den i gang, så spørg vi altid ind til årsagen til dine kloakproblemer. Ved du ikke hvad der forårsager dine problemer med kloakken, så kan vi undersøge sagen nærmere på stedet.

Af samme årsag, så tilbyder vil at foretage en TV-inspektion. Med en TV-inspektion kan man se ned i kloakken og kloakrørene og finde ud af, hvad der er galt.

Hurtig udrykning med slamsuger i Nordsjælland

Kontakt du os for slamsugning, så sender vi en slamsuger ud til dig i Nordsjælland hurtigst muligt. Ring til os når du har brug for slamsugning i Hillerød, Hørsholm, Hellerup, Gentofte, Vedbæk eller andre stedet i Nordsjælland.

Vores døgnservice holder åbent 24 timer i døgnet alle dag, så du kan altid få fat på os. Vi foretager slamsugning for privatpersoner, virksomheder, butikker, boligforeninger m.fl. Så tøv ikke, men kontakt os med det samme, så vi hurtigt og effektivt kan løse dit kloakproblem.

Døgnservice for Nordsjælland

Brug nedenstående kontaktformular, bestil nu formularen eller ring på telefon 22 960 960, for at få fat på os. Vi har døgnvagt ved telefonen og har mandskab og vogne klar altid. Vi er eksperter i hurtigt at rykke ud i Nordsjælland, når du har allermest brug for hjælp med kloakken. Tid er en vigtig faktor for at begrænse skaden af en stoppet kloak. Ring eller skriv, så kan du være sikker på hurtig hjælp fra vores side. Lige meget om du har brug for slamsugning eller anden kloakservice i Nordsjælland, så hjælper vi dig gerne.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 22 960 960 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent