akut slamsugning logo

Tømning af toiletvogne
- Vi yder døgnservice

Vi hjælper med tømning af toiletvogne på festivaler, byggepladser, m.m.

Pålidelig partner ved tømning af toiletvogne

Hvis du har brug for en fast eller periodisk aftale om tømning af toiletvogne, så tag kontakt til Akut Slamsugning. Vi kan stå for tømning med det interval, som I har brug for. Vi kan håndtere opgaven uanset antal mobile toiletter og kørsler.

Vi suger effektivt toiletterne og kan også tilbyde at spule, hvis der er behov for det. Vi udfører typisk tømning af toiletvogne ved festivaler, på byggepladser eller ved renovering af større ejendomme med boliger.

Vores kloakmænd har omfattende erfaring med kloakservice af enhver slags. Derfor er der ingen problemer med hverken kompetencer eller udstyr, når du hyrer os til din opgave. Vi er yderst fleksible og kører dag og nat, samt i weekender og på helligdage. Med vores hjælp kan du være sikker på at de mobile toiletter fungerer hele tiden.

Kontakt os og hør nærmere

Vi udfører alt indenfor kloakservice og kan derfor også hjælpe med tømning af toiletvogne og mobile toiletter. Giv os et kald på telefon 22 960 960, så aftaler vi nærmere. I kan få et tilbud som passer til jeres behov for tømning.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 22 960 960 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent