akut slamsugning logo

Vi får gang i afløbet
- Ring for hjælp

Ring når afløbet er stoppet – vi kommer med det samme

Vi får altid gang i afløbet

Har du besvær med en stoppet køkkenvask eller stoppet vask på badeværelset? Ofte holder gør-det-selv-løsningerne ikke så længe. Hvis du er træt af midlertidige løsninger, eller slet ikke kan få gang i vasken, så har du nu fundet det helt rigtige kloakfirma.

Vores kloakmænd er vant til at løse problemer af enhver kaliber. Når vi finder problemet, vil det være løst på et øjeblik. Så kan du komme videre med madlavning mv. Med en stoppet vask, kan hverdagen hurtigt gå i stå, og derfor skal hjælpen komme hurtigt.

Den effektive løsning

Madrester og andet skidt hober sig op gennem tiden og til sidst vil du stå med en stoppet vask. Ofte kan man kortvarigt holde problemet væk ved at bruge svupper, kogende vand e.li. Problemet vil dog blive ved med at opstå. Hvis du for alvor vil af med problemet, bør du kontakte os, så vi kan få styr på vask og afløb. Hvis der ikke er vandlås på vasken, så kan det være nødvendigt med kloakspuling, da problemet skyldes et stoppet afløb.

Vi er fremme når du har tid

Vi aftaler et tidspunkt, så snart du ringer. Du vælger altså selv tid og sted. Der er ingen ventetid eller lange telefonkøer hos Akut Slamsugning. Du kommer direkte igennem til en kompetent kloakmand, som kan finde tid til en stoppet køkkenvask eller anden stoppet vask. Vent ikke med, at få problemet løst, når du står med en stoppet håndvask eller køkkenvask.

Ring for assistance ved stoppet vask

Ring til døgntelefonen på telefon 22 960 960 og få hjælp med det samme. Vi er eksperter i kloakservice og kører til opgaver døgnet rundt, alle årets dage. Vi tager altid telefonen, uanset om du ringer på hverdage, helligdage eller i weekenden. Du kan stole på at vi altid har tid til at rykke ud 24/7.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 22 960 960 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent