akut slamsugning logo

Kloakservice Nordsjælland
- hele døgnnet rundt

Ring med det samme når kloakken er stoppet
– vi kører i hele Nordsjælland

Kloakservice i Nordsjælland

Kontakt Akut Slamsugning hvis du har et problem med din kloak i Nordsjælland. Vi yder hurtig hjælp døgnet rundt i hele Nordsjælland, hvis du f.eks. står med et stoppet afløb eller toilet. Du kan ringe til vores døgnservice 24 timer i døgnet alle dage i året. Sammen med dig kan vi hurtig vurdere, om du har brug for kloakservice her og nu. Står du ikke med et akut kloakproblem, så kan vi aftale at komme forbi en anden dag. Vi hjælper dagligt både private, virksomheder og butikker med kloakservice og slamsugning i Nordsjælland. Vi hjælper selvfølgelig også gerne dig, hvis du står med:

Et stoppet toilet
Et toilet som er løbet over
En tilstoppet håndvask
En tilstoppet køkkenvask
En stoppet kloak
Et stoppet afløb fra vaskemaskinen
Et stoppet køkkenafløb
Et stoppet gulvafløb
En tilstoppet brønd

Vi sender altid en dygtig kloakmand ud til dig. Her foretager vi bl.a. kloakrensning, kloakspuling, TV-inspektion og slamsugning i Nordsjælland.

Hurtig hjælp i hele Nordsjælland

Vi har altid mandskab klar til at rykke ud til opgaver i Nordsjælland. Få udført kloakservice af os i Gentofte, Rungsted, Hillerød, Hellerup, Hørsholm, Vedbæk eller andre steder i Nordsjælland. Vi har altid et akutberedskab klar, så du kan få hurtig hjælp i Nordsjælland både nat, dag, weekend m.m.

Har du et alvorligt problem med din kloak, så kan hurtig hjælp være med til at begrænse f.eks. vandskader. Hvis du vælger os, så prioriterer vi altid akutte skader højest og vi kører ud til dig hurtigst muligt.

Kloakservice til private og erhverv

Alle kan få problemer med kloakken. Lige meget om du kontakter os som privat, erhvervsvirksomhed eller boligforening, så yder vil kloakservice for dig. Vores erfarne mandskab har igennem mange år ydet kloakservice for private i huse, lejligheder, sommerhuse og kolonihavehuse.

Ligeledes hjælper vi tit og ofte produktionsvirksomheder, handelsvirksomheder, butikker, restauranter og andre typer af erhvervsvirksomheder af med deres kloakproblemer. I etagebyggerier tager ejere og lejere ofte kontakt til deres boligforening, når der er problemer med afløb og kloak. I disse tilfælde hjælper vi naturligvis også boligforeningen, så beboerne slipper af med deres kloakproblemer.

Har du akut behov for kloakservice?

Vi er der for dig, når du har behov for det. Derfor kan du døgnet rundt kontakte os på telefon 22 960 960 eller skrive til os via kontaktformularen nedenfor – så sørger vi for at dine akutte problemer bliver behandlet omgående, med grundig kloakrensning. Vi tilbyder døgnservice alle ugens dage, og kører ikke før dit kloakproblem er løst.

Privat eller erhverv - Vi har døgnservice - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Døgnservice 24/7 i Nordsjælland

Oplever du problemer med kloakken, så vent ikke, men ring med det samme. Venter du, så bliver problemet eller skaden ofte endnu større. Vi er klar døgnet rundt 24/7 til at yde kloakservice og slamsugning i Nordsjælland. Brug bestil nu formularen her på siden eller ring til døgnservice nu på telefon 22 960 960, så er hjælpen på vej.

Vi løser dine kloakprobemer - hurtigt og nemt