akut slamsugning logo

Kloakservice Køge
- kloakrens med døgnservice

Ring efter os når kloakken er stoppet
– vi kommer med det samme

Kloakservice i Køge 24/7 – Året rundt

Hvis toilettet er stoppet eller vandet løber langsomt ud af badet, er det tid til at få foretaget kloakrensning. Hos Akut Slamsugning er du i de bedste hænder, når det kommer til kloakservice i Køge og omegn. Vi er straks fremme og kan hurtigt vurdere problemet med din kloak eller afløb. Efterfølgende fjerner vi effektivt proppen i kloakken, så du igen kan bruge toilettet, køkkenvasken og øvrige afløb.

Vores typiske opgaver, indenfor kloakservice i Køge, omfatter:


Vi er måske ude til opgaver nu, men vi kan altid få tid til din sag. Du kan altid give os et kald på telefon 22 960 960, så kører vi også gerne et smut forbi dig. Du kan altid forvente at dit problem bliver løst, hurtigt og nemt.

Løbende vedligehold af kloak og afløb

Afløb på badeværelser bliver ofte stoppet af hår, køkkenvaske af madrester m.m. og det kan være svært at få hul igennem igen. Alverdens husmorråd kan lyde nok så smarte, men fungerer måske ikke. Det kan også være at problemet hurtigt kommer igen. Når du ringer til os, får du en professionel løsning, som har langt større effekt end hvad man selv kan klare.

Vores firmabiler er pakket med det rigtige udstyr, så vi kan klare enhver opgave, hurtigt og grundigt.

Ethvert afløb vil med tiden stoppe til, og det er mest fornuftigt at forebygge dette, da propper i kloakken kan medføre permanent skader på kloakrør og faldstammer mv. Ved at vedligeholde kloakken med jævnlig kloakservice i Køge, kan du minimerer risikoen for bekostelige rørskader. Yderligere vil dine afløb løbe bedre og dit toilet vil bruge mindre vand til at skylle ud, hvilket ovenikøbet er godt for miljøet.

Kontakt os nemt for kloakservice i Køge

Vi er altid nemme at træffe på telefon 22 960 960. Vi sender en dygtig kloakmand, som kan løse dit problem med det samme . Du vil ikke opleve at vi er til besvær, da du bare vælger et tidspunkt og så kommer vi. De fleste har brug for os med det samme, og derfor er vi gode til at finde tid mellem vores andre opgaver. Vores kloakmænd udfører dagligt kloakservice i Køge-området, samt resten af sjælland.

Kloakservice Køge - Vi har døgnservice - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Kloakservice foretaget af kloakfirma

Vi er der for dig, når du har behov for det. Derfor kan du døgnet rundt kontakte os på telefon 22 960 960 eller skrive til os via kontaktformularen nedenfor – så sørger vi for at dine akutte problemer bliver behandlet omgående, med grundig kloakrensning. Vi tilbyder døgnservice alle ugens dage, og kører ikke før dit kloakproblem er løst.

Vi løser dine kloakprobemer - hurtigt og nemt