akut slamsugning logo

Tømning af septiktank
- vi tømmer og renser

Ring efter os når septitanken skal tømmes eller renses
– vi kommer med det samme

Tømning af septiktank - vores speciale

Står du med en septiktank, der trænger til tømning? Eller er det på tide at få renset den igennem for bundslam og rester af skidt? Kontakt os med det samme, og vi kommer for at løse opgaven for dig.

Vi har i mere end 26 år udført tømning og rensning af septiktanke, og ved hvad der skal til, for at udføre opgaven ordentligt. Derudover har vi 5 stjerner på trustpilot og døgnvagt alle ugens dage, også weekend og helligdage, så tøv ikke med at ringe til os.

Tømning og rensning skal gøre regelmæssigt

Tømning og rensning af en septiktank kræver et kompetent og professionelt kloakfirma, da det kan være umuligt at komme til, hvis du ikke har det rette udstyr til rådighed. Desuden er det risikofyldt at tilgå en septiktank uden den rette erfaring, siden den kan indeholde giftige, som skal fjernes korrekt og forsvarligt for at undgå forurening og sygdom.

Hvis du selv gør det uden at vide hvad du laver, så kan du risikere, at resterne lækker ud af tanken og forurener jorden omkring den. Det kan gå hen og blive en dyr fornøjelse for dig, da håndtering af jordforurening fra det offentlige er en utroligt bekostelig affære. Derfor skal du kontakte os, så vi kan klare opgaven sikkert, forsvarligt og ikke mindst lovligt.

Sådan foregår en tømning af septiktank

For at få tømt en septiktank, så skal tanken åbnes, så restprodukterne kan fjernes, og derefter bruger vi vores slamsuger til at suge alt det gamle snavs, skidt og snask op.

Efterfølgende renser vi den grundigt igennem med vores højtryksspuler, så vi er helt sikre på, at den bliver helt ren, og de gamle rester af skidt bliver til sidst kørt til en genbrugsstation, hvor de bliver bortskaffet af eksperter i farligt affald.

Rensning af septiktank

Med en rensning af septiktank sikrer du en lang holdbarhed mange år frem. Når du får et erfarent kloakfirma til at rense septiktanken for skidt og snask, så er du sikker på, at arbejdet bliver grundigt udført. Du slipper på denne måde for at skulle udskifte tanken eller få repareret eventuelle utætheder.

En udskiftning eller reparation kræver opgravning, hvis tanken ligger under jorden, men uanset hvordan den er placeret, så skal den håndteres korrekt på grund af risiko for forurening. Derfor tager vi altid enhver opgave seriøst og forbereder os ned til mindste detalje, når vi skal rense en septiktank.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Kontakt os allerede i dag

Hvis du står med et problem, der skal løses af kompetente eksperter, så ring til os på telefon 25 247 365 døgnet rundt, alle dage året rundt. Vores personale sidder klar 24/7 og kan svare på alle dine spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent