akut slamsugning logo

Tømning af sandfangsbrønd
- det ordner vi

Ring efter Akut Slamsugning hvis din sandfangsbrønd skal tømmes
– vi kommer med det samme

Mulighed for akut rensning og tømning af sandfangsbrønd

Står du med en fyldt sandfangsbrønd, der trænger til tømning eller rensning, og du ikke selv har overblik over, hvordan det skal gøres. Frygt ej, for hjælpen er aldrig længere end en enkelt opringning væk, da vores specialister glædeligt kommer ud til dig og løser problemet, så du ikke længere selv skal tænke på det.

Det skal altid kunne være muligt at få tømning eller rensning af en sandfangsbrønd, og det gælder også, selvom det er aften, nat, weekend eller helligdag. Vi ved, at de fleste sjældent opdager, hvor fyldt en brønd, som denne kan være, før det er for sent, og derfor er vores døgnvagt altid åben. Dermed kan du få hjælp, når du har behov for det uanset tidspunktet, og vores fagfolk er klar alle årets 365 dage, hvilket også inkluderer jul og nytår.

Fra øjeblikket, hvor du fortæller os om dit akutte problem, til vi er hos dig, går der sjældent mere end en halv time, og herefter går vores specialister i gang med arbejdet, så du kan få løst dit problem. Vi sikrer os, at alt bliver ordnet til perfektion, så du ikke skal tænke over noget som helst bagefter, og du kan trygt stole på, at vi altid overholder alle indgåede aftaler.

Få rensning af sandfangsbrønd af professionelle og erfarne fagmænd

Det er altid en fordel at hyre erfarne fagfolk, når du har brug for at få løst en håndværksmæssig opgave, og det gælder naturligvis også for rensning af sandfangsbrønde. Der er heldigvis få med samme mængde erfaring og ekspertise som os, og vi står når som helst til rådighed med vores mere end 20 år i branchen for at løse alle dine problemer.

Når vi får en opgave, så løser vi den altid til perfektion og efter gældende dansk lovgivning. Du kan derudover få råd og vejledning af vores servicemindede team, så du er bedst muligt rustet til, hvordan du passer på alle dele af din kloak og dit afløb, samt alle andre elementer, vi kan hjælpe dig med.

Kontakt os allerede i dag

Ring til os på telefon 25 247 365, når du har brug for en erfaren og kompetent fagmand. Vores personale sidder klar til at give dig et gratis og uforpligtende tilbud, og du kan altid få akut hjælp hos os, når du har brug for at få løst en opgave lynhurtigt.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 25 247 365 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent