akut slamsugning logo

Rensning af nedløbsbrønd
- vi renser skidt og snask

Ring efter os når nedløbsbrønden skal renses
– vi kommer med det samme

Ring, når du har brug for akut rensning af din nedløbsbrønd

Trænger din nedløbsbrønd til rensning eller tømning af skidt og snask? Kontakt os og få en ultra erfaren fagmand ud til dig for at løse problemet. Vi har i over 26 år hjulpet folk med deres kloakproblemer store som små, og vi er derfor også sikre på, at vi kan hjælpe dig, når du har behov for det.

Hvis din nedløbsbrønd er fuldstændigt tilstoppet, så skal den naturligvis tømmes, og det skal gerne gøres så hurtigt som muligt, efter problemet er opdaget. Dette er grunden til, at du altid kan ringe til os, da vi har en akut døgnvagt, der står åben 24/7 alle årets 365 dage. Dit problem er med andre ord aldrig længere end et enkelt opkald væk fra at blive løst, og dette kan gøres når som helst og hvor som helst.

Når du ringer til os for at få løst en akut opgave, så kan du godt forvente, at vi er lynende hurtigt ude hos dig for at klare ærterne. Faktisk så er vi i langt de fleste tilfælde på din adresse på mindre end en halv time fra dit opkald, og vores perfektionistiske specialister får herefter ordnet sagerne hurtigt og effektivt. Imens kan du trygt læne dig tilbage og glæde dig over, at dit problem snart er en saga blot.

Rensning af nedløbsbrønd med over 20 år i branchen

Du kan altid få en professionel og kompetent fagmand ud på din adresse, når du har behov for det, hvis du kontakter os og vores enormt erfarne team af kloakfolk. Med over 20 års erfaring i faget, kan vi godt love, at du ikke kan finde andre til tømning af din nedløbsbrønd, der kan gøre et bedre stykke arbejde, end vi kan.

Når vi laver en aftale, overholder vi den naturligvis, og dette gælder i alle dele af vores arbejde. Du kan desuden altid få råd og vejledning til, hvordan du passer bedst muligt på din kloak, og vores folk svarer altid på de spørgsmål, du nu engang måtte have til vores processer og arbejdsgange.

Kontakt os allerede i dag

Ring til os på telefon 25 247 365, når du har brug for en erfaren og kompetent fagmand. Vores personale sidder klar til at give dig et gratis og uforpligtende tilbud, og du kan altid få akut hjælp hos os, når du har brug for at få løst en opgave lynhurtigt.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 25 247 365 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent