akut slamsugning logo

Tømning af olieudskiller
- vi kommer 24/7

Ring efter slamsugeren når din olieudskiller skal tømmes
– vi kommer med det samme

Tømning af olieudskiller døgnet rundt

Hvis du har en olieudskiller, der trænger til tømning eller rensning, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har i over 26 år hjulpet folk med alle deres problemer, når det kommer til olieudskillere og alle former for kloakopgaver, så vi er helt overbeviste om, at vi også kan hjælpe dig.

Hvis du først opdager, at din olieudskiller har brug for tømning eller rensning, hvad gør du så? Du ringer heldigvis bare til vores døgnvagt, hvor du kan få hjælp, uanset hvad klokken er slået. Hos os kan du nemlig få akut hjælp hele døgnet og alle årets 365 dage, så tøv aldrig med at kontakte os, når du har brug for en hjælpende hånd.

Når du ringer til os om aftenen eller i weekenden, så ved vi, at tiden er knap, og vi skal komme lynhurtigt ud til dig. Derfor er vores flåde af specialister altid nær, og du kan i næsten alle tilfælde forvente, at du har en fagmand på din adresse på mindre end 30 minutter fra, når du ringer til os og klager din nød.

Rensning af olieudskiller af erfarne fagmænd

Det kræver en vis mængde erfaring for at kunne lave en forsvarlig rensning af din olieudskiller, og den erfaring har vi i spandevis.

Når vores specialister er ude på din adresse, så sikrer vi os altid, at opgaven bliver løst sikkert, forsvarligt og ikke mindst lovligt, da vi ofte har med farligt eller giftigt affald at gøre. Du er derfor i trygge hænder, når vi er hos dig, fordi vi sætter sikkerheden i fokus og udfører alle opgaver korrekt og efter alle kunstens regler til glæde for dig.

Kontakt os og hør mere

Hvis du står med et problem, der skal løses af kompetente eksperter, så kontakt os for at få den hjælp, du har behov for.

Vores personale sidder klar 24/7 og kan svare på alle dine spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 25 247 365 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent