akut slamsugning logo

Slamsugning Rødovre
- vi har altid åbent

Ring efter slamsugeren når kloakken er stoppet
– vi kommer med det samme

Slamsugning Rødovre holder altid åbent 24 timer i døgnet

Hvis du har brug for at fjerne en tilstopning fra din vask eller andet, så lad os hjælpe dig. Vi har specialister med stor erfaring inden for slamsugning i Rødovre.

Vores døgnvagt personale er klar til at tage dit opkald alle årets 365 dage. Så ring til os med det samme, så vi kan hjælpe dig med at løse problemet.

Ring blot til os på telefon 25 247 365. Så finder vi den rette løsning til dig.

Få de bedste specialister til slamsugning i Rødovre ud hos dig

Vi er her for at hjælpe dig med dit kloakproblem! Vi har mere end 26 års erfaring med slamsugning i Rødovre og har løst et hav af forskellige opgaver for et hav af forskellige kunder.

Vi har endnu ikke mødt en opgave, vi ikke kunne løse, og vi gør altid vores bedste for at levere perfekte resultater. Så du kan trygt stole på, at vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit problem, så du kan få det løst hurtigt og effektivt.

Her er et par eksempler på, hvad vi laver udover slamsugning:

Døgnvagt slamsugningstjeneste i Rødovre

Vi er her for at hjælpe dig med at løse dine kloakproblemer. Vi har døgnvagt åben 24 timer med vores slamsugning, så du kan få den hjælp, du har brug for, når du har brug for det.

Når du ringer til os, er vi hurtige til at komme til din adresse i Rødovre og gå straks i gang med at løse problemet. Vi giver dig også gode råd og vejledning, så du kan passe bedst muligt på din kloak i fremtiden. Vi er her for at hjælpe dig, så du kan føle dig tryg og sikker.

Kontakt os med det samme

Ring til os på telefon 25 247 365, når du har brug for en erfaren og kompetent fagmand. Vores personale sidder klar til at give dig et gratis og uforpligtende tilbud, og du kan altid få akut hjælp hos os, når du har brug for at få løst en opgave lynhurtigt.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 25 247 365 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent