akut slamsugning logo

Kloakservice Rødovre
- vi har åbent alle dage

Ring efter os når kloakken er stoppet – vi kommer med det samme

Kloakservice Rødovre holder åbent 24 timer i døgnet

Er din køkkenvask stoppet, eller flyder det med vand i dit badeværelse, så kontakt os for hurtig og effektiv kloakservice i Rødovre.

Vi kan kontaktes døgnet rundt, og vores servicemindede personale er altid klar til at hjælpe dig med dit problem uanset størrelse og omfang.

Hos os får du blandt andet:

  • Akut udrykning 24 timer i døgnet 365 dage om året.
  • Specialister med mere end 20 års brancheerfaring.
  • Tårnhøj kvalitet i både ydelser og produkter.
  • Troværdigt kvalitetshåndværk til tiden.


Ring blot til os på 25 247 365. Så finder vi den rette løsning til dig.

Kloakservice Døgnvagt i Rødovre

Når toilettet er stoppet, eller afløbet flyder over, er der ikke nogen tid at spilde, og derfor er vi klar døgnet rundt til at køre ud med akut kloakservice i Rødovre for at løse dit problem, når det opstår uanset tidspunkt.

Om det er dag eller nat, aften eller weekend, jul eller nytår, vi kører ud til dig når som helst for at løse dit akutte problem, så dit liv kan fortsætte uden bøvl med kloakken.
Vi har mere end 20 års erfaring med at ordne kloakker og afløb, og derfor er vores fagfolk også markedets bedste og kan hurtigt og effektivt lokalisere og løse problemet, alt imens vi guider dig, så du ikke står tilbage med spørgsmål.

Vi ved, at det er en overvældende oplevelse, når kloakken driller, så derfor sætter vi service og tryghed i fokus, når vi kører ud til dig, så du ikke skal være nervøs omkring vores specialisters arbejde.

Du kan altid kontakte vores døgnvagt hele året rundt på telefon 25 247 365, hvor vores erfarne og professionelle personale vil tage dig i hånden, mens vores specialister kører ud til dig.

Vi er som oftest hos dig på mindre end to timer, så vi kan få løst dit problem hurtigt, så dit liv kan fortsætte uden besvær.

Kompetent kloakservice til alle i Rødovre

Kloakservice i Rødovre er en specialiseret opgave, og den kræver derfor de bedste hænder, hvilket vi har i form af vores utroligt kompetente og erfarne fagfolk, der kommer ud til dig med branchens nyeste udstyr og bedste viden.

Hele vejen igennem forløbet fra opkald, til vi er færdige, vil vi rådgive og vejlede, så du på intet tidspunkt står tilbage med ubesvarede spørgsmål eller nogen form for undren omkring, hvad vi har lavet hos dig.

Vi har branchens bedste folk, og du skal på intet tidspunkt være urolig for, om vi er dygtige nok til at kunne behandle din kloak. Vi bliver konstant efteruddannet og certificeret til de nyeste standarder, og vi sørger for, at når vi har afsluttet vores opgave, så skal du ikke bekymre dig om din kloak længere.

Kompetent kloakservice til alle i Rødovre

Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder, og vi er pavestolte af vores fem stjerner på Trustpilot, der vidner om vores høje kvalitetsniveau, servicemindede personale og ufravigelige perfektionisme.

Vi er altid klar til at hjælpe dig med kloakservice i Rødovre, uanset dit problem, og vi sikrer os, at vi løser dit problem fuldt tilfredsstillende.

Kontakt os allerede i dag

Gennem vores mange år i branchen har vi hjulpet tusindvis af kunder med deres kloakproblemer, og vi kan gøre det samme for dig.

Vi kommer ud til dig når som helst, når problemet er ude, og vi går selvfølgelig ikke igen, før det er løst. Vores professionelle stolthed tillader ikke andet, og vi står altid til din rådighed, da vi lever og ånder for at hjælpe netop dig med dit behov.

Din glæde er vores drive, og vi sætter en ære i at løse opgaven til stor fornøjelse for dig. Du er altid velkommen til at give os et kald på telefon 25 247 365.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 25 247 365 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent