akut slamsugning logo

Tømning af køkkenbrønd
- vi har åbent alle dage

Ring efter slamsugeren hvis køkkenbrønden skal tømmes
– vi kommer med det samme

Mulighed for akut tømning af køkkenbrønd når som helst

Hvis din køkkenbrønd er stoppet, og du ikke selv ved, hvordan du skal tømme den, så kontakt os, og vi vil komme for at klare opgaven for dig. Vi kører ud døgnet rundt til tømning af køkkenbrønde og andre opgaver, så tøv endelig ikke med at ringe til os, når du har brug for en erfaren og specialiseret kloakmand.

Hvis din køkkenbrønd først er fyldt eller tilstoppet, så er der ingen tid af spilde. Derfor kan vores akutte døgnvagt altid kontaktes, og her mener vi altid, så du kan få tømning og rensning af den, når det er dig mest nødvendigt.Dette gælder naturligvis også både aften, nat, weekend og diverse helligdage, da vi står klar til at hjælpe dig, når du har behov for det.

Fra øjeblikket, hvor du ringer til os, til vores eksperter er hos dig, går der sjældent mere end en halv time, da vi udmærket ved, hvor vigtigt det er med hurtig udrykning. Herfra kan du så bare slappe af, mens vores specialister arbejder på højtryk for at klare alle dine problemer til perfektion, så du bagefter kan vende tilbage til din dagligdag uden at skulle tænke på, om alt nu fungerer, som det skal.

Få rensning af din køkkenbrønd er erfarne specialister

Du skal aldrig være bekymret for, om vores stolte specialister er erfarne nok til at lave tømning af din køkkenbrønd, da de alle sammen har over 26 års erfaring med alle typer af kloakopgaver. Du får derfor den bedst mulige service, hver gang du kontakter os, da vores erfaring og kompetencer er umatchede i denne branche, så hvis du vil være sikker på, at alt arbejde bliver udført til perfektion, så ring til os.

Du kan altid være sikker på, at når en af vores fagmænd er ude hos dig, så bliver alt arbejde udført 100 procent korrekt og i henhold til alle regler og love. Derudover har vi altid det nyeste og bedste udstyr med os, så dit problem kan blive løst hurtigt og effektivt til glæde for os alle.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du står med et problem, der skal løses af kompetente eksperter, så ring til os på telefon 25 247 365, for at få den hjælp, du har behov for. Vores personale sidder klar 24/7 og kan svare på alle dine spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 25 247 365 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent