akut slamsugning logo

Stoppet kloak Sjælland

Har du brug for hjælp med dine kloak- eller afløbsproblemer på Sjælland? Vi har kompetente fagfolk med årelang erfaring, der er klar til at levere dig en hurtig og effektiv løsning 24 timer i døgnet.

Er der et problem med din kloak på Sjælland?

Mange af os har oplevet det problem, som en fyldt kloaksænk kan forårsage, og for at undgå det, skal vi være varsom med, hvad vi hælder ned i vores afløb. Dette kan ofte skyldes, at folk bruger kloakken som en skraldespand og skyller materialer som vatpinde, bind og lignende ned, som ikke kan nedbrydes af vand, men fylder kloaksænken.

Fedt og madrester har den samme effekt. Uanset hvor du bor på Sjælland, kan du altid kontakte os, hvis uheldet er ude.

Strategier til at håndtere det forstoppet kloaksystem

For at løse problemet med din stoppet kloak på Sjælland, er det vigtigt at bestemme årsagen til tilstopningen. Det er en god ide at gøre det til en vane at skylle dine rør med kogende vand for at undgå at snavs ophobes og forårsager endnu flere tilstopninger.

Hvilke konsekvenser har et tilstoppet kloak og afløb?

Der er mange velkendte konsekvenser ved et stop i kloakken såsom oversvømmelser, drænproblemer, forurening af grundvand og jordbund, højere vandregninger, risiko for ubehagelig lugt samt skader på dine ejendele. Vi anbefaler, at du konsulterer en professionel for at få den bedste rådgivning om, hvordan du løser problemet og sørger for, at kloakken fungerer korrekt.

Vi rykker ud dag og nat

Hos os får du en hurtig løsning på dit akutte problem. Vi råder over den nødvendige erfaring og kan også gennemføre kloakspuling eller TV-inspektion af dine kloakrør, hvis det er påkrævet. Du er altid velkommen til at ringe til vores døgnservice på telefon 25 247 365. Vi svar altid hurtigst muligt, slik at du kan få en effektiv rensning af en stoppet kloak så hurtigt som muligt.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent