akut slamsugning logo

Stoppet kloak Jylland

Har du et problem med at kloakken eller afløbet er stoppet til? Vores specialister er klar til at hjælpe.

Vi har mange års erfaring i branchen og tilbyder hurtige og effektive løsninger til enhver form for kloak- eller afløbsproblemer i Jylland.

Er din kloak stoppet til i Jylland?

Mange af os har oplevet at stå overfor det problem, en fyldt kloak sænk giver. For at forhindre dette, skal vi være mere forsigtige med, hvad vi skyller ned i vores afløb.

Ofte er kilden til problemet, at folk bruger kloakken som en skraldespand, da vatpinde, bind og lignende materialer ikke nedbrydes af vand, og dermed fylder de op.

Fedt og madrester har også samme effekt. Derfor kan du altid få os ud på din adresse, når uheldet er ude uanset hvor du bor i Jylland.

Hvilke midler bruges til at løse problemet med stoppet kloak i Jylland?

Der er mange forskellige midler, der kan bruges til at løse problemet med stoppet kloak i Jylland. Først og fremmest er det vigtigt at identificere årsagen til problemet.

Det kommer ned til at gøre det til en almindelig rutine at sikre, at dine afløb er blevet renset.

Hvis dette ikke gøres, kan der dannes snavs inde i rørene, som kan skabe tilstopninger. Den nemmeste måde at rense dine afløb på er med kogende vand.

Er der konsekvenser af en stoppet kloak?

Ja, der er flere kendte konsekvenser af stoppet kloak i Jylland. Det gælder for eksempel oversvømmelser, drænproblemer, forurening af grundvand og jordbund samt højere vandregninger. Desuden er der en risiko for ubehagelig lugt og skader på dine ejendele, hvis kloakken ikke fungerer korrekt.

Vi anbefaler derfor, at du kontakter en fagmand, som vil kunne rådgive om de nødvendige skridt, der skal tages for at løse problemet og sikre, at kloakken er tilfredsstillende.

Vi rykker ud dag og nat

Hos os får du en hurtig løsning på dit akutte problem. Vi råder over den nødvendige erfaring og kan også gennemføre kloakspuling eller TV-inspektion af dine kloakrør, hvis det er påkrævet. Du er altid velkommen til at ringe til vores døgnservice på telefon 25 247 365. Vi svar altid hurtigst muligt, slik at du kan få en effektiv rensning af en stoppet kloak så hurtigt som muligt.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent