akut slamsugning logo

Stoppet kloak Fyn

Har du brug for hjælp med dine kloak- eller afløbsproblemer i Fyn? Vi har specialister med mange års erfaring, der er klar til at give dig hurtig og effektiv løsning.

Er din kloak tilstoppet på Fyn?

Mange af os har oplevet det problem, som en fyldt kloaksænk kan forårsage.

For at forebygge det, skal vi være mere forsigtige med, hvad vi skyller ned i vores afløb.

Ofte er årsagen til dette, at folk bruger kloakken som en skraldespand og hælder ting som vatpinde, bind og lignende materialer ned, som ikke nedbrydes af vand og derfor fylder kloakken op. Fedt og madrester har den samme effekt. Uanset hvor du bor i Fyn, kan du altid bestille os når uheldet er ude.

Hvilke metoder anvendes til at løse problemet med tilstoppet kloak på Fyn?

For at løse problemet med din stoppet kloak på Fyn er det vigtigt at identificere årsagen til det. Det er en god idé at gøre det til en vane at rense dine afløb med kogende vand for at forhindre dannelsen af snavs, der kan skabe tilstopninger.

Hvad er følgerne af et tilstoppet kloak og afløb?

Det er flere velkendte konsekvenser af stoppet kloak på Fyn – oversvømmelser, drænproblemer, forurening af grundvand og jordbund, højere vandregninger, risiko for ubehagelig lugt og skader på dine ejendele. Vi anbefaler, at du kontakter en fagmand for at få råd om, hvordan du bedst løser problemet og sikrer, at kloakken virker korrekt.

Vi rykker ud dag og nat

Hos os får du en hurtig løsning på dit akutte problem. Vi råder over den nødvendige erfaring og kan også gennemføre kloakspuling eller TV-inspektion af dine kloakrør, hvis det er påkrævet. Du er altid velkommen til at ringe til vores døgnservice på telefon 25 247 365. Vi svar altid hurtigst muligt, slik at du kan få en effektiv rensning af en stoppet kloak så hurtigt som muligt.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent