akut slamsugning logo

Slamsugning Taastrup
- vi har åbent alle dage

Ring efter os når kloakken er stoppet – vi kommer med det samme

Slamsugning Taastrup holder altid åbent - hele året

Når vandet ikke længere gider at forsvinde fra din vask eller andet, så har du brug for slamsugning. Kontakt os derfor med det samme, og vi sender en specialist med over 26 års erfaring ud til dig i Taastrup for at fjerne tilstop pelsen, så du igen kan komme af med vand og alle dine rester.

Her er et par af fordelene ved at vælge os:

  • Konstant mulighed for rådgivning og sparring
  • Specialister med over 26 års erfaring
  • Døgnvagt alle årets 365 dage


Ring blot til os på telefon 25 247 365. Så finder vi den rette løsning til dig.

Hos os får du altid de bedste specialister til slamsugning i Taastrup

Når du har brug for slamsugning i Taastrup, så er hjælpen på vej. Vi har igennem mere end 26 år hjulpet folk med deres kloakproblemer og er derfor sikre på, at vi også kan hjælpe dig, når noget er tilstoppet i din kloak eller dit afløb. Hos os er ingen opgave for kompliceret, og vi løser alt vores arbejde til absolut perfektion.

Vi har løst et hav af forskellige opgaver og gjort det for et hav af forskellige kunder, så uanset hvad dit problem måtte indeholde, så er vi klar til at hjælpe dig af med det. Vi har endnu ikke mødt en opgave, vi ikke kunne klare, og risikoen for at din bliver den første, er så godt som nul.

Her er et par eksempler på, hvad vi laver udover slamsugning:


Du kan dog også få hjælp til et hav af andre ting, så tøv aldrig med at kontakte os, hvis noget i din kloak driller. Uanset, hvad det er, du har brug for, så har vi både mandskab og udstyr til at klare dine problemer hurtigt og effektivt.

Døgnvagt til slamsugning i Taastrup alle årets dage

Du kan altid få hjælp hos os takket være vores døgnvagt, der er åben for opkald 24 timer i døgnet og 365 dage om året. Dette er en service, vi tilbyder, da vi ved, at det er vigtigt at få slamsugning med det samme, når der opstår en tilstop pelse, da rettidig omhu hurtigt kan være forskellen på et lille problem, vi nemt kan klare, og en uoprettelig vandskade, der koster en formue at få tæmmet.

Vi er altid lynhurtigt ude på din adresse i Taastrup, når du ringer og klager din nød til os, og herefter går vi i gang med at løse problemet, før det vokser sig endnu større og mere uoverskueligt for dig. I mellemtiden giver vi altid råd og vejledning, så du kan passe bedst muligt på din kloak i fremtiden, og du kan naturligvis også altid få svar på alle dine spørgsmål.

Kontakt os allerede i dag

Har du et problem, der skal løses af en erfaren og utroligt kompetent specialist, så kontakt os allerede i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, hvad end den måtte være.

Ring til os på telefon 25 247 365, og vores imødekommende personale vil sørge for, at du får det bedst mulige tilbud, der passer til din situation og dit problem.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 25 247 365 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent