akut slamsugning logo

Slamsugning Roskilde
- vi har åbent alle dage

Ring efter os når kloakken er stoppet – vi kommer med det samme

Slamsugning Roskilde - vi holder åbent 24 timer i døgnet

Hvis du ikke kan skylle ud i dit toilet, eller vandet bare stiger og stiger i din vask, så har du brug for en gang slamsugning i Roskilde. Når et problem i din kloak eller dit afløb er blevet så stort, at der ikke længere kan komme vand igennem det, så skal alt det gamle skidt suges op, og det er vi klar til at hjælpe dig med.

Her er nogle af fordelene ved at vælge os:

  • Vi rådgiver og guider dig, så du kan passe bedst muligt på din kloak
  • Udelukkende professionelle specialister med over 20 års erfaring
  • Altid mulighed for hjælp med vores akutte døgnvagt


Ring blot til os på 25 247 365. Så finder vi den rette løsning til dig.

Hos os får du kun erfarne specialister til slamsugning i Roskilde

Når du kontakter os omkring en opgave, så kan du være 100 procent sikker på, at den altid vil være veludført korrekt og ordentligt af vores erfarne specialister, der gør alt, hvad der står i deres magt for at passe på din kloak.

Dette er vigtigt for os, da du skal kunne stole på, at du ikke kan finde andre, der laver et bedre stykke arbejde end os, når du først har et problem.

Udover slamsugning i Roskilde laver vi også:

Her er noget af det, vi kan lave for dig:

  • Tømning af olietank
  • Rensning af vejbrønde
  • Stoppet toilet
  • Stoppet afløb


Dette er dog kun et lille udpluk af de mange opgaver, vi laver, store som små, og der er meget få grænser for, hvad vi kan gøre for dig.

Du kan derfor når som helst kontakte os, uanset hvad din opgave måtte være. Hvis den har noget med din kloak at gøre, så er vi klar til at hjælpe dig af med problemet.

Akut døgnvagt til slamsugning i Roskilde

Hvis dit problem er akut, og du virkelig har behov for slamsugning i Roskilde med øjeblikkelig virkning, så er du kommet til det rette sted. Vores døgnvagt er åben 365 dage om året, og vores fagfolk kører ud til dig, når som helst, hvis du har behov for det.

Når du skal bruge slamsugning i Roskilde, så kan vi i næsten alle tilfælde være hos dig på mindre end to timer, og derefter kan vi gå i gang med at løse dit problem. Du skal i mellemtiden bare læne dig tilbage og afvente, at vi er færdige, så du igen kan nyde livet uden at skulle tænke på, hvad der gemmer sig i din kloak.

Ring til os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du en erfaren fagmand med et kvart århundredes erfaring så kontakt os allerede i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, hvad end den måtte være.

Ring til os på telefon 25 247 365, og vores imødekommende personale vil sørge for, at du får det bedst mulige tilbud, der passer til din situation og dit problem.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 25 247 365 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent