akut slamsugning logo

Slamsugning Hvidovre
- vi har åbent alle dage

Ring efter os når kloakken er stoppet – vi kommer med det samme

Slamsugning Hvidovre holder altid åbent 24 timer i døgnet

Når din kloak eller dit afløb er tilstoppet, og du ikke selv hverken kan eller ønsker selv at rode med tingene, så kontakt os, og vi vil sende en erfaren fagmand ud til dig i Hvidovre for at klare ærterne. Vi har både evnerne og udstyret til at hjælpe dig, så ring til os det sekund, du har et problem, der kræver vores hjælp.

Her er nogle af fordelene ved at vælge os:

  • Servicemindede fagfolk, der hjælper og rådgiver
  • Erfarne specialister med over 26 år i branchen
  • Døgnvagt til akutte opkald 365 dage om året


Ring blot til os på 25 247 365. Så finder vi den rette løsning til dig.

Hos os får du altid Hvidovres bedste slamsugning

Når du har brug for en slamsugning i Hvidovre og vil være sikker på, at du får den bedst mulige service, så kontakt os, og vi sender en af vores utroligt erfarne fagfolk ud til dig for at klare ærterne. Vi kører både ud til private, erhvervskunder, boligforeninger og sågar sommerhuse og kolonihaver, så du kan få hjælp, uanset hvor problemet opstår.

Med vores mere end 26 år i kloakbranchen, har vi lavet alle former for opgaver, og vi er derfor også sikre på, at vi kan hjælpe dig med at løse dit problem. Alle opgaver udføres naturligvis til perfektion, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst, når vi forlader din adresse igen bagefter.

Her er et par af de ting, vi kan hjælpe dig med:

Vi laver dog også meget andet, så tøv ikke med at kontakte os, hvis det ene eller det andet driller i din kloak. Vi har endnu ikke haft en opgave, der var for stor eller kompliceret for vores fagfolk, og vi er derfor også sikre på, at vi kan fjerne dit kloakproblem hurtigt og effektivt.

Døgnvagt til slamsugning i Hvidovre

Hvis du har behov for slamsugning i Hvidovre om aftenen eller i weekenden, så står vi til disposition, da vi ved, hvor frustrerende det kan være at have et problem i kloakken, der ikke bliver løst med det samme. Hos os kan du heldigvis altid få løst dine kloakproblemer uanset dato eller tidspunkt, da vores akutte døgnvagt er åben 24 timer i døgnet og 365 dage om året.

Når du ringer til os med et akut problem, så er vi klar over, at det også skal løses hurtigt, og derfor sender vi en af vores mange specialister ud til dig, så han er fremme på din adresse med lynets hast. Herefter sørger han for, at dit problem er en saga blot, og du skal i mellemtiden bare slappe af og glæde dig over, at det ikke længere kommer til at genere dig.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du en erfaren fagmand med et kvart århundredes erfaring så kontakt os allerede i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, hvad end den måtte være.

Ring til os på telefon 25 247 365, og vores imødekommende personale vil sørge for, at du får det bedst mulige tilbud, der passer til din situation og dit problem.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 25 247 365 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent