akut slamsugning logo

Slamsugning Glostrup
- vi har åbent alle dage

Ring efter os når kloakken er stoppet – vi kommer med det samme

Slamsugning Glostrup - vi har altid åbent 24 timer i døgnet

Når dit afløb eller din kloak er tilstoppet, så har du brug for en gang slamsugning for at få fjernet det, der sidder fast. Ring derfor til os det sekund, du opdager, at du ikke længere kan få vand og andet til at forsvinde, og vi vil komme ud til dig i Glostrup og løse din opgave hurtigt og enkelt.

Her er et par gode grunde til at vælge os:

  • Specialister med over 20 års erfaring
  • Mulighed for rådgivning og sparring
  • Akut døgnvagt 365 dage om året

Ring blot til os på 25 247 365. Så finder vi den rette løsning til dig.

Vi har kun de bedste specialister til slamsugning i Glostrup

Når du har brug for en slamsugning i Glostrup, så er vi der for dig. Ring derfor trygt til os, når din kloak er tilstoppet, og vores erfarne specialister kommer ud til dig for at afhjælpe problemet. Med over 26 år i branchen har vi oplevet lidt af hvert, og vi er derfor sikre på, at vi også kan løse dit problem hurtigt og effektivt.

Når du har et problem, så skal det løses på den bedst mulige måde, og det kan du være sikker på, når du kontakter os. Vores fagfolk har et skyhøjt kompetenceniveau, og vi laver alle typer af kloakarbejde, så du er garanteret den helt rigtige hjælp.

Dette er nogle af de ting, vi laver udover slamsugning:

  • Stoppet afløb
  • Rensning af vejbrønde
  • Stoppet toilet
  • tv-inspektion


Vi laver dog også meget, meget andet og mere end det her, og uanset hvad det er, du har brug for, så har vi både mandskab og udstyr til at hjælpe dig. Du ringer med andre ord aldrig forgæves, når du kontakter os omkring en kloakopgave, da vi kan klare alle de opgaver, du selv ikke har lyst til at tænke på.

Benyt vores døgnvagt, når du skal have slamsugning i Glostrup

Du kan når som helst komme i kontakt med os takket være vores akutte døgnvagt. Med denne kan du få slamsugning, præcist når du har behov for det, selvom det er aften, nat, weekend, jul eller nytår. Dette kan være forskellen på et lille problem, der nemt kan løses og en uoprettelig vandskade, så tøv ikke med at kontakte os, når uheldet opstår.

Det tager i næsten alle tilfælde mindre end to timer fra, du ringer, til vi er hos dig i Glostrup og kan hjælpe dig af med dit problem, inden det vokser sig større og med voldsomme konsekvenser til følge. Mens vi hjælper dig, er vores fagfolk også klar til at svare på spørgsmål eller undren, og vi giver altid gode råd til fremtiden, hvis du ønsker det.

Ring og få et tilbud

Ønsker du en erfaren fagmand med et kvart århundredes erfaring så kontakt os allerede i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, hvad end den måtte være.

Ring til os på telefon 25 247 365, og vores imødekommende personale vil sørge for, at du får det bedst mulige tilbud, der passer til din situation og dit problem.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 25 247 365 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent