akut slamsugning logo

Kloakservice Ølstykke
- vi har åbent alle dage

Ring efter os når kloakken er stoppet – vi kommer med det samme

Kloakservice Ølstykke holder altid åbent 24 timer i døgnet

Har du problemer med afløbet, så er vi klar til at hjælpe dig. Uanset hvad dit problem måtte
være, har vi kompetente og servicemindede specialister med mere end 26 års erfaring med kloakservice i Ølstykke.

Vi løser alle opgaver indenfor faget og du kan altid få os ud til din adresse, når du står i vand til knæene

Vi tilbyder blandt andet:

  • Akut udrykning 24 timer i døgnet – oftest fremme inden for 2 timer
  • Mere end 20 års erfaring med at hjælpe med kloakproblemer
  • Troværdigt håndværk, og et højt serviceniveau
  • Døgnvagt alle årets dage, inklusiv jul og nytår.

Ring blot til os på 25 247 365. Så finder vi den rette løsning til dig.

Akut kloakservice i Ølstykke

Er dit afløb stoppet, eller er du træt af oversvømmelser i håndvasken, så tøv ikke med at ringe til vores kloakservice i Ølstykke. Uanset, hvad dit problem er, så er vi hurtigt fremme for at aflaste dig, så du trygt kan fortsætte med dit liv uden at skulle tænke på kloakken

Vi har det nyeste grej og de bedste folk i branchen til at hjælpe dig med det, du har problemer med. Om problemet er stort eller småt, så tager vi det seriøst og sørger for, at du ikke skal bekymre dig mere om det.

Vi er altid klar ved telefonerne, når der opstår akutte problemer, og imens vi sætter kurs mod dig, hjælper vi dig igennem problemet, så du trygt kan forberede dig på vores ankomst.

Oftest er vi fremme på mindre end to timer, fra du ringer, og vi går ikke, før problemet er løst.
Oplever du problemer om aftenen, når folk er taget hjem fra arbejdet? Du kan stadig få fat på en af vores specialister pr. telefon eller e-mail.

God og sikker kloakservice i Ølstykke

Din tryghed og tillid er det vigtigste for os, og derfor guider vi dig igennem hele processen fra, når du ringer til os, til vi er færdige hos dig. Ingen spørgsmål er for vanskelige for os. Vi sætter en stor ære i, at du med ro i maven kan få ro i afløbet.

Vi har mere end 20 års erfaring med kloakservice i Ølstykke og er nogle af de absolut mest professionelle og dedikerede på markedet. 

Bestil Kloakservice i Ølstykke

Har du brug for kloakservice i Ølstykke, så er vi klar til at hjælpe dig. Uanset om det er et akut problem, der skal løses indenfor få timer, eller om du blot ønsker god service og professionel rådgivning, så er vi på trapperne.

Vi leverer altid en service af høj kvalitet og med den største mængde professionel stolthed, så du ikke skal bekymre dig om dig kloak, når først vi har været hos dig, og vi garanterer altid et veludført stykke håndværk, når du kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Din glæde er vores drive, og vi sætter en ære i at løse opgaven til stor fornøjelse for dig. Du er altid velkommen til at give os et kald på telefon 25 247 365.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 25 247 365 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent