akut slamsugning logo

Kloakservice Greve
- vi har åbent alle dage

Ring efter os når kloakken er stoppet – vi kommer med det samme

Kloakservice Greve holder altid åbent 24 timer i døgnet

Har der sat sig skidt i dit afløb eller vandlås? Lugter din brusekabine, når du har været i bad? Er dit toilet stoppet?

Hvis du kan svare ja til en af disse tre ting eller noget helt andet omkring din kloak, så kan du tryg og roligt kontakte os for effektiv kloakservice i Greve, der kan løse dit problem.

Når du kontakter os, tilbyder vi blandt andet:

  • Arbejde der bliver leveret til tiden og uden besvær
  • Kvalificerede fagfolk med over 20 års erfaring
  • Mulighed for akutkontakt døgnet rundt
  • Branchens bedste håndværk


Ring blot til os på 25 247 365. Så finder vi den rette løsning til dig.

Du får akut kloakservice i Greve døgnet rundt alle årets dage hos os

Når du har problemer med din kloak lørdag aften eller påskesøndag, så står vi til din disposition. Vi kører ud med akut kloakservice i Greve alle døgnets 24 timer og alle årets 365 dage, og vi gør det til ære for dig og dit problem, når det opstår. Vi kommer hurtigt ud til dig, og vi løser dit akutte problem effektivt, så du kan komme videre med din dag, uanset hvilken dag det er.

I over 20 år har vi hjulpet folk med deres akutte kloakproblemer, og vi er også klar til at hjælpe dig hurtigt. Faktisk så hurtigt, at vi i næsten alle tilfælde er hos dig på under to timer og ofte langt hurtigere, så vi kan få fjernet det, der sidder fast, hvor du ikke skal rode dig ned. Det gør vi til gengæld, og vi gør det med sans for både kvalitet og professionalisme.

Branchens mest kompetente og kompromisløse kloakservice i Greve

Når du kontakter os omkring kloakservice i Greve, så er du garanteret branchens bedste fagfolk og specialister, der alle kun har et formål, nemlig at hjælpe dig når du har behov for det. Vi har med et kvart århundredes erfaring og det nyeste grej ved hånden altid de bedste muligheder for at kunne løse dit problem, hvad end det måtte være.

Vores personale er altid klar til at hjælpe dig, både når det kommer til vores håndværkere, der løser alle dine kloakproblemer, men også når du kontakter os omkring spørgsmål, hvor vi altid står til din rådighed for at give råd og vejledning om, hvordan du bedst kan passe på din kloak i fremtiden. Vi sørger derudover altid for, at alt vores arbejde bliver lavet fuldt forsvarligt og efter alle nuværende love og standarder, så du ikke er i tvivl om vores kvalitetsniveau, når du kontakter os for kloakservice.

Kontakt os allerede i dag for kloakservice i Greve

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på kloakservice i Greve, så kan du altid kontakte os året rundt uanset tidspunkt på telefon 25 247 365.

Vores personale sidder klar til at guide dig igennem hele processen fra A til Å. Vi er i stand til at specialdesigne et tilbud, der passer perfekt til dig og det, du har brug for, så du er sikker på, at du får de helt rigtige ydelser hos os.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 25 247 365 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent