akut slamsugning logo

Kloakservice Glostrup
- vi har åbent 24/7

Ring efter os når kloakken er stoppet – vi kommer med det samme

Kloakservice Glostrup holder åbent alle døgnets 24 timer

Når du kan se, at din kloak eller dit afløb ikke fungerer, som det skal, lader du så bare problemet vokse? Nej vel, du kontakter i stedet en professionel fagmand i Glostrup, der kan lave kloakservice for dig, så du kan få problemet fjernet, uanset hvad det måtte være.

Her er nogle af grundene til at vælge os som din partner:

  • Vi tilbyder dig altid den bedste service og de bedste produkter
  • Vi kører akut ud til dig døgnet rundt og alle årets dage
  • Vi har over 26 års erfaring med at lave kloakarbejde
  • Vi overholder alle aftaler og leverer til tiden

Ring blot til os på 25 247 365. Så finder vi den rette løsning til dig.

Altid sikret kompetent og professionel kloakservice i Glostrup

Kompetence og professionalisme er nøgleord for os, og det vil du også kunne mærke det sekund, du vælger at bruge os som din partner til kloakservice i Glostrup. Med over 20 års erfaring og et hav af tilfredse kunder har vi oplevet alverdens problemer, og vi har løst hvert og et af dem til perfektion, hvilket vi også kan gøre for dig.

Her er noget af det, vi kan lave for dig:


Hvis du ikke kunne se det, du har brug for på listen eller ikke ved, hvad løsningen på dit problem måtte være, så kontakt os i dag, og vi vil sammen finde den rette løsning til dig. Nogle gange er løsningerne simple, og andre gange er de komplicerede, men ligegyldigt hvor besværligt dit problem måtte være, så løser vi det altid til perfektion.

Akut slamsugning med døgnvagt i hele Glostrup

Der skal så uendeligt lidt til, før din kloak begynder at drille, og det sker selvfølgelig på de mest upraktiske tidspunkter. Heldigvis er der en hurtig og nem løsning, og den er så ufatteligt simpel. Du kontakter vores akutte døgnvagt, og vi sender en fagmand ud for at lave kloakservice i Glostrup for dig, så dit problem forsvinder som dug for solen.

Når du er bosiddende i Glostrup, kan du i næsten alle tilfælde regne med, at vi har en fagmand på din adresse indenfor to timer af dit nødopkald til os. Vi starter GPS’en med det samme og kører ud til dig, så du trygt kan læne dig tilbage i sofaen og se os gøre det, vi er bedst til. At hjælpe dig og din kloak.

Vi har altid det bedste personale til kloakservice i Glostrup

Hos os får du altid de bedste specialister til kloakservice i Glostrup, og de bliver altid holdt up to date, hvad angår uddannelse og certificeringer. Alt deres udstyr er også konsekvent state of the art, og de kan derfor sikre dig den bedste og mest grundige behandling af din kloak uanset dens problem.

Du skal derudover heller aldrig være bekymret for sikkerheden, da alt arbejde naturligvis bliver lavet i forhold til dansk lovgivning og alle nuværende regler og forskrifter for arbejde med kloak.

Ring til os med det samme

Ring til os på telefon 25 247 365. Vores personale er klar til at skræddersy et gratis og uforpligtende tilbud, der passer perfekt til alle dine behov og med din unikke situation i fokus.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 25 247 365 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent