akut slamsugning logo

Kloakservice Albertslund
- vi har åbent 24/7

Ring efter os når kloakken er stoppet – vi kommer med det samme

Kloakservice Albertslund holder altid åbent 24 timer i døgnet

Når der er bøvl og besvær med din kloak, så er vi der for at hjælpe dig af med problemerne. Du får hos os kloakservice i Albertslund med over 26 års erfaring og mulighed for akut døgnvagt, hvis problemerne opstår udenfor almindelig arbejdstid.

Hos os er du altid sikret:

  • Professionelle specialister, der overholder alle aftaler
  • Mulighed for akut døgnvagt 24 timer alle ugens dage
  • Udelukkende erfarne fagfolk med over 26 års erfaring


Ring blot til os på 25 247 365. Så finder vi den rette løsning til dig.

Kompetent og professionel kloakservice i Albertslund

Når du skal have lavet kloakservice i Albertslund, så er vi den bedste partner for dig. Vores team er erfarne og professionelle specialister lever og ånder for at hjælpe dig, og de kan altid kontaktes, når du har brug for det.

Her er noget af det, vi kan lave for dig:


Det er dog kun et lille udsnit af det, du kan få lavet, når du kontakter os. Vi har med vores kvarte århundredes erfaring prøvet det meste og kan hjælpe dig med dit problem, ligegyldigt om det er stort eller småt, kompliceret eller enkelt. Vi laver det hele for dig og gør det altid til tiden.

Akut døgnvagt til kloakservice i Albertslund

Du bestemmer ikke selv, hvornår din kloak har problemer, og derfor skal du også altid have muligheden for at få hjælp. Den hjælp kan du nemt og enkelt få hos os med vores akutte døgnvagt, der altid er tændt, så du kan få kloakservice i Albertslund uanset dag eller tidspunkt.

Du kan i næsten alle tilfælde forvente, at vi er på din adresse på mindre end to timer fra, når du ringer til os, og derefter går vores perfektionistiske eksperter i gang med at befri dig fra det problem, der tynger din kloak. Du kan i mellemtiden trygt og roligt læne dig tilbage og slappe af, mens du lader vores professionelle specialister gøre det, de er bedst til. At hjælpe dig.

Du er altid sikret den bedste kvalitet med kloakservice i Albertslund

Når du benytter os som din partner til kloakservice i Albertslund, så er du altid garanteret branchens bedste specialister, der har markedets bedste udstyr.

Dette kommer dig til gavn, når vi skal løse en opgave med din kloak, fordi du udelukkende får lavet arbejde af professionelle specialister, der ved, hvordan man passer på din kloak og dit afløb, der ingen af delene må tage skade af vores arbejde.

Ring til os dag og nat

Når du skal have løst en kloakopgave, så ring til os på telefon 25 247 365. Vores dygtige og servicemindede personale vil sidde klar til at give dig et gratis og uforpligtende tilbud, der passer perfekt til din situation.

Vi har døgnservice - ALTID åbent - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Ring for kloakservice alle dage døgnet rundt

Kontakt os på telefon 25 247 365 døgnet rundt, alle dage året rundt. Du kan altid fange vores døgnservice for kloakservice. Vi er eksperter i hurtigt og effektivt at hjælpe private og erhvervsdrivende, når der er akut brug for kloakservice.

Vi løser dine kloakprobemer - vi har ALTID åbent