akut slamsugning logo

Kloakservice døgnvagt Jylland

Har du et problem med din kloak, kan du trygt ringe til os. Vi har døgnvagt og udfører kloakservice og slamsugning i hele Jylland 24 timer i døgnet inkl. alle helligdage.

Kontakt Akut slamsugning med det samme.

Døgnvagt med hurtig kloakservice og slamsugning i Jylland

Hos os på Akut slamsugning omfavner vi denne tanker om hurtig reaktion på kloakproblemer. Vi tilbyder derfor døgnvagt, så du kan få hjælp med det samme, uanset hvor akut problemet er. Det er vores mål, at alle skal kunne komme problemet til livs så hurtigt som muligt, så skaden kan begrænses og undgås.

Hvis du opdager et kloakproblem hurtigt, kan det være nemmere at håndtere. Få bugt med det tidligt, og undgå at skaden breder sig og vokser sig større og mere uoverskuelig. Det gælder uanset, om det er kloakservice eller slamsugning i Jylland.

Uheld kan ske, og det er vigtigt at handle hurtigt. Nogle gange skal man bare ikke vente til næste dag, da problemerne så vil være blevet alt for store. Som eksempel kan en tilstoppet kloak få toilettet til at fylde med vand, og vandskader kan også skabe uønskede situationer, hvor vandet pludselig presser sig op og ud af rummet.

Vi løser alle opgaver inden for faget dag og nat

Vi har specialister til at løse alle opgaver i Jylland alle tider på døgnet. Vi har det nyeste udstyr til at løse opgaverne hurtigt og effektivt, og vi kan oftest være fremme inden for 1 time. Så du kan føle dig tryg ved at overlade opgaven til os.

Vi kan hjælpe med:

  • Kloakservice for afhjælpning af problemet
  • Kloakspuling ved tilstoppet toilet, afløb eller vask
  • Rensning af faldstammer for bedre gennemløb
  • Slamsugning ved større eller alvorlige tilstopninger af kloakken
  • Rensning af faldstammer

 

Uheldet kan indimellem ramme, og i disse tilfælde er det fordelagtigt at handlen med det samme. Nogle situationer kan ikke udskydes til en anden dag, da de så vil have nået et kritisk niveau. Et eksempel kunne være, hvis kloakken er tilstoppet og kloakvandet stiger og løber ud fra toilettet, eller hvis der opstår et akut vandskade, som trykker vandet ud og ind i rummet.

Kontakt os nu

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller til din kloak og afløb. Vores serviceminded personale er klar nu til at hjælpe dig.

Uanset omfanget af dit kloakproblem, kan vi sørge for at problemet bliver løst.

Kontakt os på telefon 25 247 365 eller benyt kontaktformularen nedenfor. 

Kloakservice - Vi har døgnservice - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Vi løser dine kloakprobemer - hurtigt og nemt