akut slamsugning logo

Kloakservice døgnvagt Fyn

Vi har døgnservice og udfører kloakservice og slamsugning på hele Fyn 24/7, også på helligdage.

Kontakt Akut slamsugning med det samme.

24-timers kloakservice og slamsugning på Fyn

Akut slamsugning har som mål at hjælpe dig med dine kloakproblemer hurtigt og effektivt. Derfor tilbyder vi døgnvagt, så du kan få hjælp med det samme uanset hvor akut det er. Det er vigtigt at handle hurtigt, når uheld sker, da problemerne ellers vil vokse sig større. Et tilstoppet kloaksystem eller vandskade kan skabe uønskede situationer, og det er derfor vigtigt at gå i gang med løsningen med det samme.

Vi stræber efter hurtig reaktion og vil gøre vores bedste for at du kan få bugt med problemet og undgår uønskede skader.

Vi arbejder dag og nat for at løse alle de opgaver, der er relateret til dit problem

Vi har eksperter på Fyn, som er klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Vi er udstyret med den nyeste teknologi for at løse opgaverne hurtigt og effektivt, og vi vil ofte være på plads inden for 1 time. Så du kan føle dig tryg og rolig uden bekymringer, når du overlader opgaven til os.

Vi kan hjælpe med:

  • Kloakservice for afhjælpning af problemet
  • Kloakspuling ved tilstoppet toilet, afløb eller vask
  • Rensning af faldstammer for bedre gennemløb
  • Slamsugning ved større eller alvorlige tilstopninger af kloakken
  • Rensning af faldstammer

 

Uheld kan ske, og det er bedst at handle hurtigt i disse tilfælde. Nogle situationer kræver akut handling eftersom de ellers vil nå et kritisk punkt. Et eksempel kunne være hvis toilettet er tilstoppet, så at vandet løber ud, eller hvis der er et akut vandskade, som trykker vandet ind og ud af et rum.

Kontakt os nu

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller til din kloak og afløb. Vores serviceminded personale er klar nu til at hjælpe dig.

Uanset omfanget af dit kloakproblem, kan vi sørge for at problemet bliver løst.

Kontakt os på telefon 25 247 365 eller benyt kontaktformularen nedenfor. 

Kloakservice - Vi har døgnservice - Ring hele døgnet

Kontakt os med det samme

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug kloakservice – både tidligt og sent.

Akut Slamsugning ApS tilbyder en seriøs døgnservice på alle typer af kloak­rensninger, så skriv eller ring til os med det samme!

Vi løser dine kloakprobemer - hurtigt og nemt